Fiat Uno alınır mı?

25 yaşındaki araç için 10k da ekspere para veririsin sen, muhtemelen değişmeyen bile yoktur o araçta güvendiğin ustaya baktirip almak daha mantıklı.
Boyalı ve değişen bilgisi için değil, nerede ne sorunu var onun için vereceksin. Motoru noterden eve geçerken eline alacağın bir arabaya 150 bin vermek de var işin ucunda.
 
Expere gerek yok, kaporta boyaya 5 bin ister, motor mekanik işin içine girdiyse 7-8 bin TL verirsin. Ustaya gitmeden önce kendin yapabileceğin şeyleri yazayım. Motor soğukken çalışmasına bak. Vurultulu, uğultulu çalışıyor mu diye. Radyatöre bak su eksiltmesi var mı diye. Egzozuna bak yağ yakıyor mu duman atıyor mu diye. Yağına bak eğer katkı kullanılmışssa belli olur. Motor katkısı geçici olarak yağ yakmayı engelliyor kalın madde kullanıldığı için eğer katkı kullanılmışsa uzak dururdum. Vites geçişlerine bak sonra ustaya götür o da baksın. Unoların piyasası o civarda zaten tek avantajın taksitle alıyor olman.
 
150 Binlik arabaya 10 bin ekspertiz vermek mantıklı değil.
Ayrıca o yaşta bir arabada elbette sorun çıkacaktır.
6 taksitle araba alıyorsun, ihtiyacın varsa al. Ama satışı düşünme son sahibi olursun.

Son sahibi olursun kadar bomboş anlamsız başka bir cümle daha yok araba konusunda. Uno dediğin araç kapış kapış satılacak araç. 700 bin kmde ortadan ikiye kesilmiş araç mı alıyor ki son sahibi olsun?
 
Son sahibi olursun kadar bomboş anlamsız başka bir cümle daha yok araba konusunda. Uno dediğin araç kapış kapış satılacak araç. 700 bin kmde ortadan ikiye kesilmiş araç mı alıyor ki son sahibi olsun?
Eski araçların piyasası daha az.
15 yıldır al sat yapıyorum, 5 yıldır da galericilik belgem var.
Uno'ların alım satımı eskisi gibi değil artık.
Birde şu faktör var, bir kısım arabayı yatırım aracı olarak görüyor. Al-satı hızlı olan modeller kar ettirebiliyor.
Ancak Uno'da satış için fiyat kırmak yada beklemek gerekli.
Son sahibi olursun demem o nedenle.
Satış için fiyatı düşük tutması ya da beklemesi gerekir.

Uno eski diye böyle diyorum ama aynı durum Volvo için'de geçerli mesela.
Eski olsun yeni olsun Volvo'nuz varsa acil satış için düşük yazmak zorundasınız.
Şuan sarı sitede 2011 model S60 1.6 Advance aracım var mesela, bir süredir de ilanda.
Ama ne arayan var ne soran, o arabayı ilana koyduğum günden sonra 2 tane Clio sattım.
Volvo için arayan yok, favoriye bile eklenmedi.
Son sahibi olur lafım bunlardan dolayıdır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı