Fiber 24Mbps vs VDSL 35Mbps

Şimdilik herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. Türknet'te iki günde bir internetim kopuyordu
Şuan Türknet kullanıyorum internet berbat! CS:GO'da ping değerleri 1500. Yeter yani bıktım, Google'ye bile girmiyor. İnternetim kesiliyor. Zar zor şuan girebilmiş durumdayım.

Taahütlü paketleri tavsiye etmiyorum.
Şuan Türknet kullanıyorum internet berbat! CS:GO'da ping değerleri 1500. Yeter yani bıktım, Google'ye bile girmiyor. İnternetim kesiliyor. Zar zor şuan girebilmiş durumdayım.
Aboneliğinizi bitirmek isterseniz telefonla arayıp bildirin. Onlar size dönecektir. Sorunlara dönmeyen adamlar bir bağlatırken, bir de iptal ettirirken dönüyor sadece. Mail adresinize dilekçe örneği göndertin. Bir yerden çıktısını alıp, doldurup faks çekilebilen bir yere kimlik fotokopinizle birlikte götürün. Verilen numaraya çektirin, gün içinde iptal mesajı geliyor. Bazı sitelerde çok şikayet gördüm iptal ettiremedikleri için ama bence gayet kolaydı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı