Fiber altyapı başvurusu için ücret ödenir mi?

OsasBeyv2

Decapat
Yeni bir eve taşınmayı düşünüyorum ve bu yere altyapı sorgulaması yaptığımda VDSL bir altyapısı olduğunu gördüm fakat ben fiber altyapısına başvuru yapmak istiyorum. Bunun için bir ücret ödemeli miyim?

Yeni bir eve taşınmayı düşünüyorum ve bu yere altyapı sorgulaması yaptığımda VDSL bir altyapısı olduğunu gördüm fakat ben fiber altyapısına başvuru yapmak istiyorum. Bunun için bir ücret ödemeli miyim?

Hayır ödemiyorsun gidip başvuru yapacaksın onlar 180 gün verecekler uygun görürlerse başlacak işlem.

@T A L O'nun dediği gibi başvuru yaparken herhangi bir ücret ödemiyorsun fakat altyapıyı getirip getirmemek sağlayıcının elinde olan bir şey. Eğer o bölgede yeteri kadar talep yoksa getirmiyorlar. Yani fiber gelecek diye internet hizmeti almayıp beklersen pişman olabilirsin. VDSL bağlatıp fiber gelirse paket yükseltmen daha mantıklı olacaktır (Bizzat yaşadığımdan biliyorum, bizim oraya fiber altyapı getirmediler. Bekleseydim internetsiz kalacaktım onca zaman.).

@T A L O'nun dediği gibi başvuru yaparken herhangi bir ücret ödemiyorsun fakat altyapıyı getirip getirmemek sağlayıcının elinde olan bir şey. Eğer o bölgede yeteri kadar talep yoksa getirmiyorlar. Yani fiber gelecek diye internet hizmeti almayıp beklersen pişman olabilirsin. VDSL bağlatıp fiber gelirse paket yükseltmen daha mantıklı olacaktır (bizzat yaşadığımdan biliyorum, bizim oraya fiber altyapı getirmediler. Bekleseydim internetsiz kalacaktım onca zaman.).

Artık imza toplarsa gidip başvurursa çık hızlı geri dönüş yapıyorlar hocam belki bizim burada öyledir.

Artık imza toplarsa gidip başvurursa çık hızlı geri dönüş yapıyorlar hocam belki bizim burada öyledir.
Olabilir elbette. Ben 2019 yılında başvurmuştum, o zaman bekletip yeterli talep yok diye reddetmişlerdi. Değiştiyse ne ala, güzel olur. Ama yine de belirli bir talep olması gerekir, 1 kişi için altyapı çekmez kimse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı