Fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

silv1a

Decapat
Daha fazla  
Binamın çarprazındaki sitede, yaklaşık 50 metre mesafede fiber internet bulunuyor. Binamın hemen karşısında okul var ama benim binamda fiber internet yok. Altyapı için başvuruyu nereden ve nasıl yapabilirim?

Binamın çarprazındaki sitede, yaklaşık 50 metre mesafede fiber internet bulunuyor. Binamın hemen karşısında okul var ama benim binamda fiber internet yok. Altyapı için başvuruyu nereden ve nasıl yapabilirim?

Türk Telekom üzerinden yapabilirsin. Ancak bölgeye göre ve işleme göre erken veya geç gelebilir. Biraz uğraştırıyor ne yazık ki fiber olayı.

Talebe göre ve kazanacakları paraya göre öncelik veriyorlar koca mahallede örnek veriyorum 2 evin başvuru yapmasıyla 50 evin başvuru yapması farklı oluyor, önce muhtar ile görüşmen lazım imza toplanması falan gerekiyor süreci hızlandırmak için, ben en son 2 yıl önce yaptım hala gelicekler. :)

Müdürlüğe gidip adresinizi verip durumu anlatın durum hakkında bilgi verirler, ek olarak evdeki diğer insanlardan imza toplayıp dilekçeyle giderseniz daha güzel olur.

Türk Telekom genel müdürlüğüüne gitmen gerekiyor dilekçe ile bina sahipleri başvuru yapması gerekiyor ama belirli bir ücret alıyorlar bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı