- Makaleler
- 6
Benim konu şampiyonlar ligi gibi, arada oraya beklerimProfil resmini değiştirdiğini farketmemişim. O yüzden konuyu görmediğini zannettim
Seni gene etiketlerim ama![]()
Benim konu şampiyonlar ligi gibi, arada oraya beklerimProfil resmini değiştirdiğini farketmemişim. O yüzden konuyu görmediğini zannettim
Seni gene etiketlerim ama![]()
Aslında konu başında verilen 3, 4 ve 5'i karşılıyorum ama nerede... Bizim burada TT ilçe müdürlüğü vardı ama yok yere kapandı. Bizim apartmanda dört daire var, il müdürlüğüne sordum tüm dairelerin dilekçe verip başvuru yapması gerekiyormuş. Müdürlüğe sık sık başvurun denmiş bazı yerlerde. Müdürlüğe sık gitmeyi geçtik, ara sıra gitmek bile çok zor. Çünkü arada yaklaşık 37.9 KM var ve araba falan da yok![]()
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri | DonanımHaber Forum
Türk Telekom'dan altyapı port açma veya fiber internet bağlantısı talep etmek için gereken dilekçe örneği ve başvuru süreci hakkında bilgi alın. Hızlı ve kolay bir şekilde başvurun!mobile.donanimhaber.com
3. madde...
4 mevsim paketi bina 20 yaşındaBina ne zamandan peki? Hangi paketi kullanıyorsunuz?
Bizim evdeki 30 yıllık RJ11 uçlu telefon kablosu ile 12 MBPS TT ADSL paket kullanıyoruz (splitter da var) 30 yıllık kablo ile bile 10 MS ping, 10.50 Mb Download ve 0.75 Upload var.
Pinginin 7 olması garip. Altyapı sorgulaması yapıp SS atar mısınız?
50m yok bakır altyapı var semtteAltyapınız iyi gibi geldi. Saha dolabına uzaklık ne kadar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.