Fiber altyapı neye göre geliyor?

TheKingTR

Megapat
Daha fazla  
Ben şu anki evime taşınalı 4 yıl olacak neredeyse tam merkez veya cadde denilebilecek bir bölgedeyim. Çevremde bir sürü avukatlık bürosu, market tarzı yerler var, aldığım hız VDSL bağlantı 62Mbps ama işin garip kısmı 4 yıl önce neredeyse 32 yıllık geri dönüşüm projesinde olan eski binada son 2 yılımı 100Mbps internet ile geçirdim. Hatta kutu tam oturduğum Bina'da bulunuyordu şu an baktığımda 1000 Mbps alınabiliyor 😅 hani cidden neye göre geliyor bu altyapı? Ben orada hiç başvuruda yapmadım bir anda baktım yollar vs. kazındı altyapı geldi hani koskoca çağlayan adlisine 5 Dk'lık mesafede fiber yok ama çukur denilebilecek çok aşagılarda ara sokaklık yerde 1000'lik internet var şu an 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartman sakinlerinin imzalarını toplayarak dilekçe verebilirsiniz bağlı olduğunuz yere. Hangi firmanın altyapısı geliyorsa ona başvurmanız gerekmekte. Bazen Turkcell'ya da TurkNet, TT altyapısını kullanabiliyor. TurkNet ya da Superonline web sitelerinde altyapı sorgulaması yaptığınızda kendi altyapıları varsa belli oluyor zaten: TurkNet, GigaFiber'i 700 TL'den sunuyor. Turkcell'in de paketlerinin detaylarında hangi ISS tarafından servis verdiğini yazdığını görebilirsiniz

Bizde de oldu yazın. Gelenlere sordum altyapı için. Cumhurbaşkanı belli bir yaşın üstünde olan mahallelere vs. Zorunlu altyapı kuralı getirmiş ücretsiz şekilde modem ve altyapı yenilenmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı