Fiber Altyapı Talebi Nasıl Yapılır?

Makaleler
9
Daha fazla  
TTNET veya Superonline da fiber altyapı talep etmek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Binamızın bulunduğu nokta cadde ve neredeyse çok işlek bir yer. Binamız da Uydunet altyapısı var fakat Kotalı sisteme geçtikleri için tercih etmiyorum.

Bu talep nasıl yapılır, TTNET'e mi yoksa Superonline'a mı yaptırmalıyım?

Yazdıklarım Superonline için geçerli fakat bundan 3 veya 4 yıl önce yapmıştım.Talep işlemi için öncelikle oturduğun binadaki daire sakinlerini ikna etmen gerekmekte.Binada ki çoğu kişi veya her daire bu altyapı hizmetini istiyorsa herhangi bir Superonline bayisine giderek sözlü olarak talebini belirtiyorsun.Sonrasında Superonline senin oturduğun yerde altyapısının olup olmadığına bakıyor şayet varsa bu seferde o altyapının müsaitliğine bakıyor yani daha fazla hat taşıyabilecek bant genişliğinin olup olmadığını kontrol ediyorlar.Bunların herhangi birisinde sorun çıkmaz ise bir heyet geliyor Superonline dan ve apartmanınızın çoğunluğu ile alınmış kararı apartman karar veya yönetici defteri gibi bir defter bulunmakta , bu deftere alınan kararı yazıp , hem Superonline hem apartman yöneticisi imzaladıktan sonra kazı işlemlerine başlıyorlar. Konuşmalarıma göre çoğunlukla bu kazı işlemi 48 saat içinde bitiriyorlar ve altyapı dairelere dağıtılmaya hazır hale geliyor.Eskiden işleyiş bu şekildeydi umarım anlaşılır bir şekilde yazmışımdır son olarak moralini bozmak istemem fakat kazı yapmaya altyapı döşemeye gelmiyorlar yıllarca talep edip karar defterine imzaların atılmasına rağmen sürekli bahane ürettiler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı