Fiber altyapım var mı?

Mustafa Haytan

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba fiber internet evime çok yakın. Aslında bizim evimize fiber internet gelecekti fakat su altyapısı değiştireleceği için Türk Telekom fiber getirmekten vazgeçti. Çünkü su boruları döşenirken fiber kablosu zarar görebilirmiş. Ama benim anlamadığım nokta şu fiber internetin geçtiği yerlerdeki rögar kapağı Kablonet kapağı. Muhtarımıza sorduğumuzda kesin bir şekilde Türk Telekom fiber olduğunu söyledi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Online eğitim öğrencisiyim eğer bir Türk Telekom yetkilisi varsa lütfen ciddi bir şekilde yazabilir mi? Mahallemizde bina ve internet müşterisi çok fazla yani eğer fiber gelirse çok fazla müşteri çıkacak.

Arkadaşlar bu başlığı ben yazmadım ben başka bir başlık yazmıştım fakat ceza aldım ve başlık değiştirildi.
Altyapı sorgulama ile alakası yok olayın.
Anlamadığım konu şu: Evime çok yakın olan Türk Telekom fiber internetin rögar kapaklarında Kablonet yazıyor fakat mahallemizde Kablonet yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı