Fiber gelir mi?

Evet boydan boya 2 cadde :)
Cumartesi pazarının orda büyüdüm az yürümedim çarşıya. Şuan öğretmenler parkının az üstünde oturuyorum burda bile yok.
Bu arada gerçekten Yenimahallenin merkezle alakası yok hocam 1 mahalle ardından sonra yerleşke bitiyor merkez küçük :D
Cumartesi pazarı ne alaka hocam :D STM nin olduğu caddedeyim.
Öğretmenler parkında yokmu ya? Oradaki Sebatibey amcamın dükkanı fiber diye biliyorum oranın internetini.

Servis sağlayıcısını mail, arıza kaydı, Twitter ve şikayetler hatta gerekirse valilik belediye ve kaymakamlık ile sıkıştırarak çektirebilirsiniz.

Çözüldü mü? Nasıl çözülmüş oldu bu konu?
Evinize fiber mi döşendi de çözüldü?

Çözüldü mü? Nasıl çözülmüş oldu bu konu?
Evinize fiber mi döşendi de çözüldü?
Yo, ben ne yapmamız gerektiğini öğrenmek istedim; öğrendim. Forumdan kimse gelip fiber çekemeyeceğine ve sorum cevaplandığına göre çözüldü.

1992 senesinde Türkiye'de internet mi vardı?
1990 yılında var mıydı? Alo denmesi amacıyla çektirilen ev telefonu tesisatıyla internet vermeye çalışıyorlar.

Forumdan kimse gelip fiber çekemeyeceğine ve sorum cevaplandığına göre çözüldü.
Internet Servis Sağlayıcısı tarafından gerekli altyapı çekildikten sonra çözülmüş oluyor mantıken.

Internet Servis Sağlayıcısı tarafından gerekli altyapı çekildikten sonra çözülmüş oluyor mantıken.
Hayır, ben bağlatmak için ne yapmamız lazım dedim ve yapabileceğimiz tek şeyin başvurmak olduğunu öğrendim. Daha fazlası benimde, forumunda elinden gelmez :D. Çözülmüş olmasına mı takıldınız? "Mantıken" hahaha.

STM'nin oranı yenimahalle olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakmayın.
Çarşıda sayılırım ama fiber yok rezalet gerçekten.
Estağfurullah, burayı aydoğan sanan bile var :(.
Sivas gerçekten her anlamda çöp bir şehir şuan :(, gelir umarım fiber.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı