Fiber internet için ISS önerisi

Badiron

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Şu anda 1000 Mbps Superonline kullanıyorum ve önümüzdeki haftalarda taahhütüm bitecek. Genel olarak sorun yok, istediğim hızı alabiliyorum fakat online oyunlarda sıkıntı yaşatıyor Ping sebepli. Sebebinin de SOL kaynaklı olduğunu biliyorum. Bulunduğum yerde hem Superonline hem TTNet altyapısı var, sizce hangi ISS'e geçmek mantıklı? Hem ping hem hız konusunda sıkıntı oluşturmayacak. Kesinti olmayacak desek hangisi en iyi diyebiliriz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmet kalitesi açısından TurkNet daha ön plana çıkıyor diğer ISS'lere göre. Oyuncular için ekstra ayarlamalar yapmaları da bir adım daha öne çıkartıyor. Mahallenizde kendi alt yapısı olsa zaten rakipsiz bir durumda. :)

Online oyun oynuyorsanız sansüronline'a bulaşmayın derim.
Türk Telekom kullanıyorum ve berbat şu an her hafta illa internet gidiyor ekip geliyor vs. o denli kötü. Binadaki herkes Superonline kullanıyor yapacak bir şey yok gibi fiber veriyormuş bir de 1000 download 50 upload ona geçmeyi düşünüyorum tek alternatif o gözüküyor.

Bize bu sisteme mahkum bırakıyorlar güya rakip olacaklar birbirlerine bir de.

Türk Telekom kullanıyorum ve berbat şu an her hafta illa internet gidiyor ekip geliyor vs. o denli kötü. Binadaki herkes Superonline kullanıyor yapacak bir şey yok gibi fiber veriyormuş bir de 1000 download 50 upload ona geçmeyi düşünüyorum tek alternatif o gözüküyor.

VDSL altyapısı kötüyse o zaman el mahkum yapacak bir şey yok.

Hizmet kalitesi açısından TurkNet daha ön plana çıkıyor diğer ISS'lere göre. Oyuncular için ekstra ayarlamalar yapmaları da bir adım daha öne çıkartıyor. Mahallenizde kendi alt yapısı olsa zaten rakipsiz bir durumda. :)
Evet fakat ne yazık ki yok, 100 Mbps hız ise işim gereği düşük kalıyor,en az 500 olması gerekiyor. Zaten bölgemde olsa düşünmeden bağlatırdım TurkNet'i. :D

Kaç ping oluyor? Ben de Superonline'a geçmeyi planlıyorum bölgemde bir tek fiber Superonline olduğu için

Bu evden önce VDSL TurkNet kullanıyordum pingim 30 civarıydı FC25 için, Superonline'da 50-60 arası geziniyor.

TTNet'e geçersem daha iyi olacağını düşünüyorum fakat bu iki fiber altyapıyıy kullanan başka bir ISS önerisi varsa değerlendireceğim.

Evet fakat ne yazık ki yok, 100 Mbps hız ise işim gereği düşük kalıyor, en az 500 olması gerekiyor. Zaten bölgemde olsa düşünmeden bağlatırdım TurkNet'i. :D

Bu evden önce VDSL TurkNet kullanıyordum pingim 30 civarıydı FC 25 için, Superonline'da 50-60 arası geziniyor.

TTNET'e geçersem daha iyi olacağını düşünüyorum fakat bu iki fiber altyapıyıy kullanan başka bir ISS önerisi varsa değerlendireceğim.

TT fiber varsa Gigaspeed'e de bakabilirsiniz. 1000 Mbps'lik paketi de mevcut yalnız Temmuz'da fiyatlara bir zam gelecek haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı