Fiber internet için nereye şikayet edilmeli?

SwDip

Decapat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
200
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Ulunay @Pxn merhaba sosyallerini okudum ne yaparsam yapayım dilekçe şikayet (BTK açık kapı) aldığım mesaj altyapın ADSL VDSL proje olacağı zaman önem vereceğiz. Sorun şu zaten mahallede fiber var yaparlarken taşeron firma işte çekilecek dendi ama çekilmedi daha çok siz daha tecrübelisiniz onları darlamak adına daha ne yapabilirim?

Ve ayrı olarak bugün dilekçe vermeye gittim adam takmadı bile PC'de kayıt falan açmadı takip numarası istedim size mesaj gelir diye söylemlerde bulundu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 kişi dilekce vermeden hiç birşey olmaz onun da fotografını çekeceksin öyle içeriye vereceksi.n 2 ci ihtimal 1700 tl civarı masraflar adı altında para vereceksin
 
Şikayet pek işe yaramıyor. En yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip dilekçe vermeniz gerekli. TT tarafında işler böyle yürüyor.

Diğer firmaları tam bilmiyorum.

İşte bazı kıl yerler var mesela bugün gittiğim işleme dahi almamış normalde BTK da gözüküyor dilekçe verildiği zaman. Bir de mesela dilekçe versek oradaki kişinin onu iletmeme gibi bir durum olur mu?
 
İstediğiniz kadar dilekçe verin bir şey değiştiremezsiniz. Yaklaşık 8-10 senedir Türk Telekom, Superonline firma fark etmeksizin fiber çekilmesi için uğraşıyorum.

Geçtiğimiz sene VDSL altyapı getirildi ama ilçenin her tarafına yapıldı. Benim başvurumun bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

Bu sene de Superonline mahallenin her tarafına fiber çekti, en geç bayramdan sonra kullanmaya başlayacağım zaten.(bu süreci anlatan bir konu da açacağım, insanlara fikir vermesi için.)

İşin en ilginç yanı sanki Türk Telekom Superonline'ı bekliyormuş gibi onlar da şimdi FTTH altyapı getireceklermiş. Sokaktaki logar kapaklarına işaretler bırakılmış, genel müdürlük fiber projesi olduğunu onayladı ama tarih vermedi.
 
Müdürlüğe verilen dilekçe, BTK'da gözükmez. Takip kodu alırsınız ve sorgulama yaparsınız.

Şikayetler BTK'da gözükür...

Şöyle ayın 18'inde dilekçe vermiştim ve işletme üzerinden olarak gözüküyor BTK da var. Ama şöyle bir şey var dün dilekçe verdim ama BTK'ya geçmemiş ayın 18'inde yaptığım dilekçe geçmişti?
 

Geri
Yukarı