MSI MB Pro B850-S WI-FI6e alınır mı?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
8.2K şu an ve bitmesine 1 saat 50 dakika var indirimin. Ben baktım, yakın fiyatta daha iyisini bulamadım. Sizin öneriniz var mı alternatif? Bunun pasif soğutması gözüme küçük geldi. Bir de M.2 slotu 3 değil 2 tane. Ama 15 faz ve Type-C desteği hoşuma gitti. 7800X3D ile kullanacağım.

Ben B650 Tomahawk alırdım, fazladna M.2 yanında daha iyi ses çipi sunuyor.

Şu an kulaklığım Razer BlackShark V2 X. Ses kartı fark eder ama yakında 5K civarı kulaklık almayı planlıyorum. Zaten kendisinde ses kartı olacağı için anakartta ki ses kartının önemi yok diye biliyorum doğru mudur? Fazladan M.2 pek önemli değil 1 TB M.2 SSD alacağım zaten. Fazla slot göz çıkarmaz tabii ama çok gerekli değil.

Faz sayısı da daha fazla. Neden adı B650 o zaman?

@berat3636 VRM yapısı, soğutması vs daha fazla. Fazladan M.2 soğutucu da var.

Bu noktada segmentasyon önemli. -S genelde ATX modellerin en düşüğü veya bir üstü oluyor. Tomahawk ise MAG serisinin tepe modeli.

Zaten B650 ve 850 chipsetlerin çok farklı yapıları yok.

Bulduğum en ucuz link.

@berat3636 VRM yapısı, soğutması vs daha fazla. Fazladan M.2 soğutucu da var.

Bu noktada segmentasyon önemli. -s genelde ATX modellerin en düşüğü veya bir üstü oluyor. Tomahawk ise MAG serisinin tepe modeli.

Zaten B650 ve 850 chipsetlerin çok farklı yapıları yok.

Bulduğum en ucuz link.

Evet B650 Tomahawk daha mantıklı duruyor. 800 TL fiyat farkı var ama değer. Bu arada tip C'den telefonu kaç W ile şarj edebiliyor bunlar?

@Mithat Berhan hocam bir de bir şey daha soracaktım da. Şimdi ben 2x16 RAM + 7800x3D + bu anakartı + 9070 XT alacağım ama elime para yavaş yavaş geçiyor. Sizce fiyat artışlarını göz önünde bulundurursak hangi sırayla almak mantıklı olur bunları?

@berat3636 indirim hangisine denk gelirse onu bence :D

Şarj için bilgi göremedim de pd yok muhtememlen düz şarj olur.

Yani ilerleyen zamanlarda hangisinin fiyatı daha çok artar? RAM mi GPU mu CPU mu yoksa anakart mı? Bir de sizce RAM fiyatları ne zaman düşmeye başlar? 2026 ortası gibi mi yoksa 2027'ye sarkar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı