Fiber internet önerisi

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Netspeed 200 Mbps fiber paketini kullanıyorum, hızı sonuna kadar alıyorum, GPON altyapı var, 1000 Mbps destekliyor ancak Netspeed'in Max paketi 200 Mbps olduğu için daha üst hızları paketim desteklese de alamıyorum. Şu anda ping olarak 5 ms alıyorum, İzmir lokasyonundayım. Ping ve hızda sorun yaşamayacağım 200 Mbps hız üstü paketi olan uygun fiyatlı ISS öneriniz var mıdır?

Yanlış bilgi
Maalesef Türk Telekom altyapısı kullanıyorsanız 200 Mbps üstünde bir hızı sadece Türk Telekom verebilir.

Türknet Gigafiber altyapınız var ise sabit bir fiyata 1000 Mbps hız verebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, Netspeed 200 Mbps fiber paketini kullanıyorum, hızı sonuna kadar alıyorum, GPON altyapı var, 1000 Mbps destekliyor ancak Netspeed'in Max paketi 200 Mbps olduğu için daha üst hızları paketim desteklese de alamıyorum. Şu anda ping olarak 5 ms alıyorum, İzmir lokasyonundayım. Ping ve hızda sorun yaşamayacağım 200 Mbps hız üstü paketi olan uygun fiyatlı ISS öneriniz var mıdır?

Comnet ve Millenicom'dan 1000 Mbps'lik tarife kullanabilirsiniz. Size F/P ve güzel ping olarak Comnet tavsiye edebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-09-22-07-44-382_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-09-22-07-44-382_com.android.chrome.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 39
Maalesef Türk Telekom altyapısı kullanıyorsanız 200 Mbps üstünde bir hızı sadece Türk Telekom verebilir.

TurkNet GigaFiber altyapınız var ise sabit bir fiyata 1000 Mbps hız verebilir.

1000 Mbps veren diğer ISS'ler mevcut. Netspeed'de paket olmadığı için vermiyor.comnet müşteri hizmetleri kötü olduğu için istemedim. Millenicom'da ping yüksek diyorlar onlar dışında Netspeed ayarında bir ISS varsa daha yüksek hız veren ona geçmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı