Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.063 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Ağustos 2021 #61 thErenSK0 dedi: Eki Görüntüle 1134739 neden bu kadar paket kaybı var? Genişletmek için tıkla... Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz. Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1134746 Genişletmek için tıkla... Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım.
thErenSK0 dedi: Eki Görüntüle 1134739 neden bu kadar paket kaybı var? Genişletmek için tıkla... Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz. Patrixcs dedi: Eki Görüntüle 1134746 Genişletmek için tıkla... Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 11 Ağustos 2021 #62 Takeshi Kovacs dedi: Eki Görüntüle 1134748 Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye.
Takeshi Kovacs dedi: Eki Görüntüle 1134748 Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.063 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Ağustos 2021 #63 Patrixcs dedi: Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan İzmir'e gidip oradan çıkış yapıyor. Patrixcs dedi: Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye. Genişletmek için tıkla... Sanırım Bucharest'in kısaltması. İzmir sandım
Patrixcs dedi: Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye. Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan İzmir'e gidip oradan çıkış yapıyor. Patrixcs dedi: Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye. Genişletmek için tıkla... Sanırım Bucharest'in kısaltması. İzmir sandım
thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #64 Takeshi Kovacs dedi: Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim pingimi düşürmek için yapabileceğim bir şey yok mu?
Takeshi Kovacs dedi: Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi benim pingimi düşürmek için yapabileceğim bir şey yok mu?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.063 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Ağustos 2021 #65 thErenSK0 dedi: Şimdi benim pingimi düşürmek için yapabileceğim bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın.
thErenSK0 dedi: Şimdi benim pingimi düşürmek için yapabileceğim bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın.
thErenSK0 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 705 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #66 Takeshi Kovacs dedi: Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Kimseyi bulamıyorum ki, karşı komşum kullanıyor o da istanbula benimle aynı değerleri alıyor. Başka bir ilçeden birisini görmek istiyorum ama yok bulamadım ne forumda ne de gerçek hayatta.
Takeshi Kovacs dedi: Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Kimseyi bulamıyorum ki, karşı komşum kullanıyor o da istanbula benimle aynı değerleri alıyor. Başka bir ilçeden birisini görmek istiyorum ama yok bulamadım ne forumda ne de gerçek hayatta.