Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz.Eki Görüntüle 1134739
neden bu kadar paket kaybı var?
Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım.
Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz.Eki Görüntüle 1134739
neden bu kadar paket kaybı var?
Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye.Eki Görüntüle 1134748
Benim bağlantı neden Buca'ya gidiyor anlamadım.
İstanbul'dan İzmir'e gidip oradan çıkış yapıyor.Buca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye.
Sanırım Bucharest'in kısaltması. İzmir sandımBuca neresi? O taşıyıcıda bende oluyor bazen. Benim hep değişiyor level 3 ntt.net diye.
Bu program çok hassas olduğu için ilk hopta bazı modemlerde packet loss gösteriyor. Onu göz ardı edebilirsin sıkıntı çıkarmaz.
Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın.Şimdi benim pingimi düşürmek için yapabileceğim bir şey yok mu?
Bence yok. Bekleyin gözlemleyin. Çevrenizdeki SOL aboneleri ile karşılaştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.