Fiber internet sağlayıcısı önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar aktif olarak Türk Telekom 32 Mbps paket ile fiber altyapılı internet kullanmaktayım. Taahhüt 7 8 güne bitecek sizce hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Aklımda TurkNet var 100 Mbps sağlıyor bulunduğum bölgeye 700 TL ve taahhütsüz.

Tecrübeleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar aktif olarak Türk Telekom 32 Mbps paket ile fiber altyapılı internet kullanmaktayım. Taahhüt 7 8 güne bitecek sizce hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Aklımda TurkNet var 100 Mbps sağlıyor bulunduğum bölgeye 700 TL ve taahhütsüz.

Tecrübeleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?
En rahatı Türknet. Şuana kadar Superonline, Türknet kullandım ve internet sağlayıcılarında Türknet ve Türksat Kablonet güzeldir diye düşünüyorum. Superonline da fiber kullanıyordum ama hiç rahat değildim kapsadıkları hızı asla alamadım diyebilirim

Kablonet Girişi Fiber uçlu olmadığı için Türknet en iyisi.

Bulunduğunuz yere göre de çok değişiyor bu durum. Ben yıllarca Kablonet kullandım (UyduNet zamanından beri) fakat son 2 yılım eziyete dönüşmüştü sürekli ping ve ansızın gidip saatlerce gelmeyen bağlantı gibi. Yeni altyapı çekildiğinden beri Superonline geçtim 2,5 yıldır 1000 Mbps kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım hiç. Arkadaşlarımdan Türk Telekom kullanıp çok sıkıntı yaşayanlar oldu. Bölgenizde durum nasıl bilmem ama Superonline benim için gayet iyi, ayrıca kullanıyorsanız TV+ güzel bir artı. Tabii en an riskli saf internetse aradığınız direkt TurkNet derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı