Çözüldü Fiber internete gecis sonrasi Google'da arama yapilamiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

valoriaa

Hectopat
Yer
Republic of Turkiye
Daha fazla  
Bu sabah altyapımız fiber olarak değiştirildi ve yeni modem kuruldu ancak mobil cihazlarda Google'da hiçbir şey aratamıyorum, sürekli Huawei ağ yapılandırması karşıma çıkıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Bu sabah altyapımız fiber olarak değiştirildi ve yeni modem kuruldu ancak mobil cihazlarda Google'da hiçbir şey aratamıyorum, sürekli Huawei ağ yapılandırması karşıma çıkıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ağ ayarlarını sıfırlayıp dene.
Ağ ayarlarını sıfırlayıp dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam burdan bi bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sorun çözülmedi + olarak tüm cihazlarda huawei ağ yapılandırmasına atıyor bunu nasıl yapabilirim?

Öncelikle modem ve yanında gelen küçük cihazı formatlayarak sorunu çözdüm. Çözüldü olarak işaretleyebilirsem işaretleyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı