Fiber internetin 100 Mbps vermesi normal mi?

atlaserkk

Femtopat
Daha fazla  
1.5 sene önce fiber kullanıyordum ve yarım saatte RDR gibi oyunları indiriyordu. Şimdi tekrar fiber taktırdım fakat oyunları çok yavaş indiriyor gibi geliyor fibere göre. Aşağıda hız testini bırakıyorum. Sizce bu veriler fiber için doğru mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
1.5 sene önce fiber kullanıyordum ve yarım saatte RDR gibi oyunları indiriyordu. Şimdi tekrar fiber taktırdım fakat oyunları çok yavaş indiriyor gibi geliyor fibere göre. Aşağıda hız testini bırakıyorum. Sizce bu veriler fiber için doğru mu?

1000 MBPS paketine geçtiğinize emin misiniz? Bu değerler 100 MBPS fiber için normal çünkü.

Hangi ISP'yi kullanıyorsun tarifen kaç hiçbir bilgi vermeyeceksin galiba?

Altyapınızın fiber olması her daim 200Mbps desteklediği manasına gelmez hocam. Pakete geçmeden önce altyapınızın kaç desteklediğini öğrenmiş miydiniz? Ayrıca hangi platformdan indiriyorsunuz?

Altyapınızın fiber olması her daim 200Mbps desteklediği manasına gelmez hocam. Pakete geçmeden önce altyapınızın kaç desteklediğini öğrenmiş miydiniz? Ayrıca hangi platformdan indiriyorsunuz?

Steam'den indiriyorum ve maalesef sorgulamadım paketi yükselttirdim ve 500 Mbps yaptım fakat sonuclar sadece 2 3 rakam yükseldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı