atlaserkk
Femtopat
Daha fazla
1.5 sene önce fiber kullanıyordum ve yarım saatte RDR gibi oyunları indiriyordu. Şimdi tekrar fiber taktırdım fakat oyunları çok yavaş indiriyor gibi geliyor fibere göre. Aşağıda hız testini bırakıyorum. Sizce bu veriler fiber için doğru mu?
1.5 sene önce fiber kullanıyordum ve yarım saatte RDR gibi oyunları indiriyordu. Şimdi tekrar fiber taktırdım fakat oyunları çok yavaş indiriyor gibi geliyor fibere göre. Aşağıda hız testini bırakıyorum. Sizce bu veriler fiber için doğru mu?
Hangi ISP'yi kullanıyorsun tarifen kaç hiçbir bilgi vermeyeceksin galiba?
Türk Telekom kullanıyorum ve tarife 200 Mbps.
Altyapınızın fiber olması her daim 200Mbps desteklediği manasına gelmez hocam. Pakete geçmeden önce altyapınızın kaç desteklediğini öğrenmiş miydiniz? Ayrıca hangi platformdan indiriyorsunuz?1.5 sene önce fiber kullanıyordum ve yarım saatte RDR gibi oyunları indiriyordu. Şimdi tekrar fiber taktırdım fakat oyunları çok yavaş indiriyor gibi geliyor fibere göre. Aşağıda hız testini bırakıyorum. Sizce bu veriler fiber için doğru mu?
Altyapınızın fiber olması her daim 200Mbps desteklediği manasına gelmez hocam. Pakete geçmeden önce altyapınızın kaç desteklediğini öğrenmiş miydiniz? Ayrıca hangi platformdan indiriyorsunuz?
O zaman 100 mbps destekliyor ya altyapınız ya modeminiz.Steam'den indiriyorum ve maalesef sorgulamadım paketi yükselttirdim ve 500 Mbps yaptım fakat sonuclar sadece 2 3 rakam yükseldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.