Fiber kablo koptu

Bugün eve geldiğimde odamın kapısını açık bırakmışım, malum kedi de girip ısırıp koparmış prizden gelen fiber kabloyu. Müşteri hizmetlerini aradım, 750 lira dedi. Kendim yapamayacağımı biliyorum. Özel aletler lazım ama başka bir yolu yok mu?

Bende 7 tane ek var fare yemiş hikaye? Ek olur bana bedavaya yaptılar.

Giriş kattan 7. kata kadar kablo değişim isterler mi? Ek mi yaparlar?
Ek yapmayı sağlayan kaynak benzeri bir cihaz var, aşağıdaki video nasıl yapıldığı anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek yapmayı sağlayan kaynak benzeri bir cihaz var, aşağıdaki video nasıl yapıldığı anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gelen ekiplerin böyle bir teknoloji kullanacağını sanmıyorum 🤣🤣 kestikleri yere fiber uç yaparlar, ek aparatı takarlar. Sonra yeni kablo çekerler ONT cihazına veya modemin olduğu yere kadar, bir ucunu oraya, bir ucunu da ek aparata takarlar.

Hocam gelen ekiplerin böyle bir teknoloji kullanacağını sanmıyorum 🤣🤣 kestikleri yere fiber uç yaparlar, ek aparatı takarlar. Sonra yeni kablo çekerler ONT cihazına veya modemin olduğu yere kadar, bir ucunu oraya, bir ucunu da ek aparata takarlar.
Hocam zaten bir apartmana fiber çekileceği zaman bu cihazı kullanıyorlar.
Ana fiber kablo ile dairelere giden kabloları optik fiber dağıtım kutusunda birleştirmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı