Fiber mi? VDSL mi?

maykılll

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar binama bugün türk telekomun fiber altyapısı geldi sizce ttnetin 140 tl lik 100 mbps internetini mi(İnternet Festivali Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom) kullanmalıyım yoksa türknetin 85 tl ye 75 mbps internetini mi kullanmalıyım (eğer türkneti seçersem fiber bi işime yaramıyacak galiba müşteri hizmetlerini aradığımda fiber hizmetini kullanabilmeniz için türknetin kendi fiber altyapısını kullamanız gerekiyor demişti)

Millenicom 100Mbps tarifesine geçin. Herthalde fiyatın da modem dahil 110TL olması lazım. TT Fiber altyapısı kullanıyor.

Fiberde bildiğim kadarıyla ping süreleri gerçekten VDSL'e göre çok fark ediyor. Ancak aradaki fiyat farkına değer mi orasını bilemedim.

Fiber kullanmamış, kalitesini bilmeyenler VDSL diye atıp tutuyor, sonra da netim koptu, ping yüksek diye konu açıyorlar
4 yıldır Vdsl kullanıyorum aynı zamanda e-spor oyuncusuyum avrupa serverlarında oynamama rağmen ping kopma ve veri kaybı yaşamadım (Dota 2 & cs-go ) fiber daha kaliteli lafım yok ama şuan vdsl kullananlar ile fiber arasında devasa birşey varmış gibi söylediniz pubg'de de ping değerleri normal fiber kullanan yayıncılar ile aynı.

Vodafone Fiber zamanında 99MBPS 99TL idi. O paketi kullanıyorum, hızım kolay kolay 110 un altına düşmüyor. Paketi kontrol edin uygunsa geçin bence. Şimdi en az 109.9 TL olmuş.

Bende 99 lira olanı kullanıyorum.

Hocam fiber ayağınıza kadar gelmiş değerlendirin derim biz hala hayalini kuruyoruz fiberin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…