Fiber Modem VDSL2'ı Destekler mi?

Daha fazla  
İleriyi donuk fiber destekli modem alsam VDSL2 destekler mi veya bakır kablodan gelen interneti destekler mi? Mevcut desteklenen hiz 74Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vdsl2 tam olarak ne oluyor sabit telefon kablosu portu mu oluyor ?
Genelde sabit telefon kablosu oluyor. Ancak bazı servis sağlayıcıları dönüştürücüyle Ethernet'e çeviriyor. Benim tavsiyem Ethernet ile bağlanan bir router almanız. Çünkü routerler hem daha ucuz hem de çekim gücü yüksek.

Genelde sabit telefon kablosu oluyor. Ancak bazı servis sağlayıcıları dönüştürücüyle Ethernet'e çeviriyor. Benim tavsiyem Ethernet ile bağlanan bir router almanız. Çünkü routerler hem daha ucuz hem de çekim gücü yüksek.

Peki su an port yok diyor bana ben şimdi Türk Telekom'dan çıkmadan 1 ay önce NetSpeed firmasına haber versem daha iyi olur değil mi benim portumu başka biriside almamış olur yani bu Türk Telekom tahutu bittiği gün itibarı ile baglatirabilirim degilmi.

Peki su an port yok diyor bana ben şimdi Türk Telekom'dan çıkmadan 1 ay önce NetSpeed firmasına haber versem daha iyi olur değil mi benim portumu başka biriside almamış olur yani bu Türk Telekom tahutu bittiği gün itibarı ile baglatirabilirim degilmi.
Bence bir de TurkNet' e bakın daha ucuz ve stabil internet sağlıyor.
6 aydır TurkNet fiber kullanıyorum 100/8 internetim var ve stabil. Neredeyse hiç kesilme olmadı.

Bence bir de TurkNet'e bakın daha ucuz ve stabil internet sağlıyor.
6 aydır TurkNet fiber kullanıyorum 100/8 internetim var ve stabil. Neredeyse hiç kesilme olmadı.

Haklısınız ama bana TurkNet 35Mbps verebiliyorlar maksimun ama netsped bana 75 Mbps veriyor bana biraz tuhaf geldi bir firma 35 verebilirken diğer firma 75 Mbps verebiliyor acaba Türk Telekom TurkNet'i kısıtlıyor mu altyapı olarak.

Taahhüt bitmeden 3-4 gün önceden başvurunuzu yaparsanız kesilme olmadan bağlanıyor. Yani bende öyle oldu.

Haklısınız ama bana TurkNet 35Mbps verebiliyorlar maksimun ama netsped bana 75 Mbps veriyor bana biraz tuhaf geldi bir firma 35 verebilirken diğer firma 75 Mbps verebiliyor acaba Türk Telekom TurkNet'i kısıtlıyor mu altyapı olarak.
Hocam eğer kısıtlama olsaydı Türk Telekom 100/8 interneti 160 TL + 2 yıl taahhütle satarken,
TurkNet aynı interneti 85 TL' ye satamazdı.
Ama netspeed alabileceğiniz maksimum hızı veriyor. TurkNet 35 mbps kesin olarak veriyor.
Sizce TurkNet'i kisitliyorlar mi?
Sanmıyorum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı