Fiber Modemi Başka Odaya Taşımak

Öncelikle herkese merhabalar,
Türk Telekom 16Mbps Fiber internet kullanıyorum. Ve modemin yerini değiştirmek istiyorum. İnterneti alalı 4 5 ay oldu ve bizde o zamanlar modem için bir yer belirlemiştik. Ancak TT ekibi geldiğinde istediğimiz yere modemi taşıyamayacaklarını söylediler. Tabi tam olarak ne demişlerdi hatırlamıyorum. :) O yüzden tüm odalara uzak başka bir odaya koydular. Ki denedik internet çalışmıyor. Ve bazı odalardan internet çekmemekte. Dağıtıcı almak istemiyorum, modemi taşıyacağım. Eski konulara falan göz attım ama bir şey anlamadım. Yardımcı olabilecek misiniz?
Taşıyacağım odadaki priz girişleri:
20200823_182732.jpg

Eğer modem ana hat üzerinden çekilmişse internet kablosunun bir ucunu buraya bir ucunu bilgisayarına takarsanız internet kablolu olarak gelecektir ama kesin emin değilim. Kendi evimde de aynı şekilde 6 tane yuva var her odada bir tane olmak üzere, masaüstüne duvardaki yuvaya bağlayıp direk kablolu internet olarak kullanıyorum.

Eğer modem ana hat üzerinden çekilmişse internet kablosunun bir ucunu buraya bir ucunu bilgisayarına takarsanız internet kablolu olarak gelecektir ama kesin emin değilim. Kendi evimde de aynı şekilde 6 tane yuva var her odada bir tane olmak üzere, masaüstüne duvardaki yuvaya bağlayıp direk kablolu internet olarak kullanıyorum.
Dediğinizi tam olarak anlamadım, bende de 5 6 tane var. Onlara takayım bilgisayarı belki olur. İnşallah olur. En azından sizin yazınızdan öyle anladım.
Edit: Telefon girişi ethernet olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı