Fiber net başvurusu kaç lira tutar?

EMIYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta da olduğu gibi başvuruda bulunmak istiyorum. Sokağımda fiberin döşeli olup olmadığını bilmiyorum. Fakat yaklaşık 20-25 metre ötede bir direk de fiber kablonun olduğunu gördüm (turuncu kalın kablolar oluyor herhalde.). Bunun eve bağlatımı tahminen kaç liraya patlar? Bazı forumlarda dudak uçuklatan fiyatlar vardı da. Türk Telekom'a sorunca belirli bir fiyat vermediler. Sadece adresi söyleyin, gelelim dediler, o kadar. :/ Yardım ederseniz çok minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Başlıkta da olduğu gibi başvuruda bulunmak istiyorum. Sokağımda fiberin döşeli olup olmadığını bilmiyorum. Fakat yaklaşık 20-25 metre ötede bir direk de fiber kablonun olduğunu gördüm (turuncu kalın kablolar oluyor herhalde.). Bunun eve bağlatımı tahminen kaç liraya patlar? Bazı forumlarda dudak uçuklatan fiyatlar vardı da. Türk Telekom'a sorunca belirli bir fiyat vermediler. Sadece adresi söyleyin, gelelim dediler, o kadar. :/ Yardım ederseniz çok minnettar olurum.

Türk Telekom ile görüşmeniz daha doğru olur.
Bazı ilçelerde bölge müdürlüklerin kabloyu verip siz döşetin biz gelip bağlarız dediği oluyor. O yüzden maliyet ne kadar tutar belli olmaz. Türk Telekom ile görüşün sonrasında ne yapılacağına buradan karar veririz.

Altyapı varsa, para ödemezsiniz. Türk Telekom Müdürlüğü`ne dilekçe verin. Uygunsa gelir. En net bilgiyi onlar verebilir.

Forumda sormadan önce internet bağlatmak istediğiniz firmayı arayın. Çünkü buradakiler altyapınızı vs bilmedikleri için net bilgi veremeyebilirler. Belki para ödemek zorunda kalmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı