efe.varoll
Decapat
Arkadaşlar merhaba. Lütfen düzgünce okuyup tüm sorulara tek tek cevap verin lütfen. Öncelikle ben senelerdir türk telekom fiber kullanıyorum. Haziran'da taahüt bitiyor ve şuan 24 mbps kullanıyorum. Fakat artık oyunlarda ping ve kasmalar çok oluyor ayrıca film veya dizi izlerken hız yeterli olmuyor donmalar takılmalar oluyor. Ve türk telekom sürekli internetimi yavaşlatıyor ki limitsiz kullanıyorum kota yok. Her hafta 2-3 kere müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım. Türk.net'in 100 mbps kotasız internetine geçmek istiyorum ama onun için de ADSL veya VDSL gerekiyormuş. Acaba bunu nasıl çözerim? Bizim burada sadece türk telekomun fiber altyapısı var ve ben artık türk telekom kullanmak istemiyorum. VDSL nasıl bağlatırım? Ne kadar tutar? Sadece benim daireme bağlatıp diğer bina ve dairelere bulaşmama imkanım var mıdır? Sorun çıkar mı? Bağlatırsam yine 100 mbps alır mıyım? Ne yapmam gerekir? Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Dediğim gibi kesinlikle artık türk telekom kullanmak istemiyorum, turkcell veya vodafone falan hiçbiri olmaz türk.net istiyorum.
Son düzenleme: