FIFA 15 için Gamepad Önerisi

20 TL'lik kol isteyebilir. Başka kullanıcılar normal olarak Snopy bulup da önerebilir. Burada devasa bir sorun yok. Ama daha kullandığı işletim sisteminde çalışıp çalışmayacağı bile belirsiz olan bir kontrolcü ile sürücü desteği hala devam eden, kaliteli bir kontrolcünün kıyaslanması devasa bir sorun. Sosyal'de bu olmamalı.

Fifa birçok kolla uyumsuz ne yazık ki, ne kadar ayar yapsanda , kaydetsende seni deli edecektir.
Logitechin ucuz yollu kollarından birini alabilirsin. Logitechlerle normal çalışıyor.

20 TL'lik kol isteyebilir. Başka kullanıcılar normal olarak Snopy bulup da önerebilir. Burada devasa bir sorun yok. Ama daha kullandığı işletim sisteminde çalışıp çalışmayacağı bile belirsiz olan bir kontrolcü ile sürücü desteği hala devam eden, kaliteli bir kontrolcünün kıyaslanması devasa bir sorun. Sosyal'de bu olmamalı.

Şu ana kadar görmedim, lafı bile çok mantıksız geliyor.
"İnsanlar keriz mi de Logitech'e para veriyor", sadece Logitech değil, kalite de alıyoruz o fiyata. 3310 ile iPhone 6 kıyaslaması gibi, sonuçta ikisi de telefon mantığına çıkıyor. Dediğiniz gibi, söz konusu bile olmamalı.

NOT : "Logitech Dual Action" modelli kolu kullanıyorum, 3.5-4 yıldır taş gibi, FIFA'da hiç sıkıntı da çıkarmıyor. Maalesef ki artık üretilmiyor, hiç araştırmadım ama sahibinden'de vs. bulunabilir belki o fiyatlara.

Logitech F710 önermememin sebebi gerçekten ele düzgün oturmayıp rahatsız edici olması ve uzun kullanım sonrası yumuşamalar, analoglarda kenara sürtmeler olduğundandır belirtiyim ! İşi yazılımsal ele almak ayrı bir konu. Hatta işi biraz daha ileri sürersek Snopy markası f710'a göre bence daha rahat ve kullanışlı (fiziksel olarak! )

Logitech F710 önermememin sebebi gerçekten ele düzgün oturmayıp rahatsız edici olması ve uzun kullanım sonrası yumuşamalar, analoglarda kenara sürtmeler olduğundandır belirtiyim ! İşi yazılımsal ele almak ayrı bir konu. Hatta işi biraz daha ileri sürersek Snopy markası f710'a göre bence daha rahat ve kullanışlı (fiziksel olarak! )

@MF Lafımı geri aldım, görmedim diyordum ya, şimdi gördüm.

Elimde 4 yıldır Logitech'in (ki dandik sayılır, F310'un bile altında olan Dual Action modeli var. İddaa'lıyım ki (en azından kendi elim için) Dualshock 4'ten bile iyi oturuyor ve en hayran kaldığım noktalarından biri bu.
Onu geçtim (elleri pek terleyen biri olmasam da, stres altında) kol ıslanınca sanki kendinden soğutmalıymış gibi bir yere sürtünce hic bir sorunu kalmıyor, o yumuşak dokunuşu ve hissiyatı da mükemmel bir konfor sağlıyor. En azından Snopy'lerin sert plastik yüzeyinden iyidir.
Tuşa basma hissiyatı da 4 yıldır aynı, hiç bir deformasyona uğramadı.
Çizik bile yok diyebilirim. Yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.
Buna karşı Snopy ne sunuyor, ucuzluğundan başka ?

Düzenleme : Tüm bunlara rağmen hala Snopy'i savunuyorsan ya hiç Logitech kullanmamışsın ve bol keseden sallıyorsun, ya da el yapılarımız aşırı derecede farklı :)

@MF Lafımı geri aldım, görmedim diyordum ya, şimdi gördüm.

Elimde 4 yıldır Logitech'in (ki dandik sayılır, F310'un bile altında olan Dual Action modeli var. İddaa'lıyım ki (en azından kendi elim için) Dualshock 4'ten bile iyi oturuyor ve en hayran kaldığım noktalarından biri bu.
Onu geçtim (elleri pek terleyen biri olmasam da, stres altında) kol ıslanınca sanki kendinden soğutmalıymış gibi bir yere sürtünce hic bir sorunu kalmıyor, o yumuşak dokunuşu ve hissiyatı da mükemmel bir konfor sağlıyor. En azından Snopy'lerin sert plastik yüzeyinden iyidir.
Tuşa basma hissiyatı da 4 yıldır aynı, hiç bir deformasyona uğramadı.
Çizik bile yok diyebilirim. Yazılım desteğinden bahsetmiyorum bile.
Buna karşı Snopy ne sunuyor, ucuzluğundan başka ?

Düzenleme : Tüm bunlara rağmen hala Snopy'i savunuyorsan ya hiç Logitech kullanmamışsın ve bol keseden sallıyorsun, ya da el yapılarımız aşırı derecede farklı :)

100% haklısın logitech konusunda, elimde titreşimli wireless bir gamepadi var, 10 seneden fazla oldu alalı, hala takır takır çalışıyor. Ozamanlar bir sürü para verdim diye düşünüyordum, ama oynadığın saat sayısına veya yılına vurunca aslında çok uygun fiyata almışım...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı