FIFA 17 Demo Pozisyon Tekrarlarında 30 FPS Sorunu

gregory17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere FIFA 17 Demo çıkış yaptı. Oyunda Ultra, 4xMSAA ve 1920x1080 görüntü alıyorum. FPS 160-170 civarı seyrediyor. Ancak golden sonra ya da pozisyon tekrarı gibi yakın çekimlerde 30 FPS altına iniyor. Sebebi oyunun Demo olması mı yoksa tamamen sistem performansıyla mı ilgili?
GTX 970, İ5 6600k, 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var kardeşim, sebebini bilmiyorum ama demo olduğu için olabilir. Oyun içi ultrada 130 FPS oynuyorum.

Kardeşim için rahat olsun aynı sorun bende de var AMD FX8350 CPU, MSI GTX 960 var. 170 FPS alıyorum kasmalar donmalar oluyor, demo ile alakalı full sürümde düzelir.

Kdky arkadaşım Nvidia için düşey senkronizasyon aç demişsin açık seçeneğini mi seçeceğiz yoksa uyarlamalı mı?

Sağ ol kardeşim.
Nvidia kart kullanıyorsan Nvidia denetim masasından Fifa 17 Demo için düşey senkronizasyonu aç. Düzeliyor bu şekilde.

AMD'de ise Vsync şöyle açılıyormuş;
"Open the Crimson software>Gaming>Global Settings>Wait for Vertical Refresh, enable."

arkadaşlar merhaba orjinal fifa 17 kullanıcısıyım menülerde 30 fps sorunu devam ediyor dediklerinizi yapmama rağmen lütfen yardım oyun içi full ayarlarda 130 fps alıyorum. ekran kartım Gtx 970m 16 gb ddr4 2133 mhz i7 4710 mq işlemci

Nvidia kart kullanıyorsan Nvidia denetim masasından Fifa 17 Demo için düşey senkronizasyonu aç. Düzeliyor bu şekilde.

AMD'de ise Vsync şöyle açılıyormuş;
"Open the Crimson software>Gaming>Global Settings>Wait for Vertical Refresh, enable."

arkadaşlar merhaba orjinal fifa 17 kullanıcısıyım menülerde 30 fps sorunu devam ediyor dediklerinizi yapmama rağmen lütfen yardım oyun içi full ayarlarda 130 fps alıyorum. ekran kartım Gtx 970m 16 gb ddr4 2133 mhz i7 4710 mq işlemci

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı