Fifa 18 Açılmıyor

Nasıl erişime açacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Aynı zamanda Origin'de yüklü bulunan fifa 18'deki play yazısı aktif değil. Fifa 18 oyununu oyna dediğimde Origin'e yönlendirme yapıyor ve hiçbir şey anlamıyorum yardımcı olur musunuz?
Ben bu oyunu satın aldıktan sonra ablamın bilgisayarına yüklemiştim orada oynuyordum ama bunu ben kendi bilgisayarıma yükledim oyun açılmıyor daha önce yüklediğim bilgisayarda yüklü olduğu için açılmamaya sebep olabilir mi?

Fifa 18 rapor

Raporunuza baktım. İlk olarak Windows 10'a geçin. Windows 10'a geçmenize rağmen sorun devam ederse, raporu Fifaconfig yerine fifa18.exe için alın.

Tamam çok teşekkür ederim abi en kısa zamanda Windows 10'a dönüştüreceğim.
Abi sorun düzeldi gibi Windows 10'a geçtim şu an oyunu yüklüyorum playable kısmında oyun sorunsuz açıldı çok teşekkür ederim.

C:\Windows\System32\xinput1_4.dll silin ve DirectX İndirme Aracı'nı yükleyin. Eğer sorun devam ederse Windows 10 yükleyin.
Zira, Windows 7 aktif kullanılırken FIFA 2009-2010 meşhurdu. 2018 oyunlarını 2009 yılında çıkartılmış sistemde oynamanız abes ve şans işidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı