Fifa 18 Açılmıyor

Windows 10 güncelleme yaptım ama siyah ekran açılıp kapanıyor. Rapor aldım yine yardımcı olur musunuz?
Bu öğe yok veya artık kullanılmıyor olabilir diyor OneDrive...
En son cevapladığım mesajımda son raporum var inceleyebilir misiniz?
Son cevapladığım mesajımda yapılması gerekenleri yaptım yardımcı olur musunuz?

Ekran kartınız için çıkan son sürücü Crimson Edition 16.2.1 Beta ve 2016 tarihli. Siz 2018 sürüm sürücüyü nasıl kurdunuz?

Driver Pack'i kullanarak en son sürümlerini güncelledim. Öyle yaptım. Son sürümü yüklemekle hata mı yapmışım? Tam olarak anlayamadım ama size şöyle anlatayım benim ekran kartımda bir sıkıntı vardı PC hiç bir şekilde açılmıyordu mavi ekran denilen o lanet olan mavi ekran geldi sonra PC hiç bir şekilde açılmıyordu. En sonunda bir Teknik servise verdim onlar yaptı yani de hani kötü mü bu sonuç bilemedim yardımcı olur musunuz?

Yaptığım bazı ayarlar sonucunda Fifa 18'de yükleniyor kısmı açılıp sadece orada bir beklenti oluyor kapanma bile olmuyor. Sadece o küçük kareler sürekli orada bir yanıp bir sönüyor. Peki hiç açılmaz ise yapılması gereken ne olabilir sizce?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı