Çözüldü FIFA 18 Tepki Vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keremdmrts

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 4 gündür uğraşıyorum fakat hala bir sonuca ulaşamadım. Oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor ve açılmıyor. Origin'den Play butonuna bastıktan 2 saniye sonra yeniden aynı yere atıyor. Procress Monitor'den tarama yaptım ve 3 farklı DLL hatası verdi. İkisini diğer konularda gördüğüm gibi Windows/System32 klasöründen sildim DirectX İndirme aracıyla yeniden yükledim fakat yine olmadı aynı hatayı verdi ve SortWindows6Compat.dll isimli DL dosyasınıda silemiyorum ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. İsteyen olursa her an Teamviewer ile bilgisayarıma bağlanıp yardımcı olabilir. Gerçekten uzun uğraşlarım sonucunda hiçbir şey elde edemedim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var teşekkürler.

Logfilee.rar
C:\Windows\System32\MSVCP110.dll silip Visual 2012'yi yükledim ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı