FIFA 19 Zorluk Seviyesi

Melih melih

Centipat
Arkadaşlar merhaba ben FIFA 19 aldım ve oynamaya başladım. Ancak şöyle bir sıkıntım var, oyunu seçkin seviyesine alsam dahi çok kolay gol atmak ve gol yememek. Karşı takım adeta benim kaleye gelmiyor ve tehlike yaratamıyor. Acaba oyunda seviye falan var mı, maç oynadıkça daha da zorlaşıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından ayarlayıp öyle giriyorsun değil mi? Her maça girdiğinde ayarlama yapma. Ana menüden ayarlayıp, öyle gir. Sorun devam ederse, oyunu silip tekrar kur.

Teşekkürler cevabın için ama yaptım zaten, aynı değişen bir şey yok PSV ile şl yaptım finalde City'yi 4-0 yendim kaleye 2 kere falan geldiler çok saçma normalde bana 4 atmalılar kötü oynuyorum ve defans yapamıyorum.

Teşekkürler cevabın için ama yaptım zaten, aynı değişen bir şey yok PSV ile şl yaptım finalde City'yi 4-0 yendim kaleye 2 kere falan geldiler çok saçma normalde bana 4 atmalılar kötü oynuyorum ve defans yapamıyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyorum adamlar kaleyi gelmeyi bırak yarı sahayı zor geçiyorlar.Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı