Fifa 20 demo açıldı fakat orijinali de açılır mı?

Kessie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 Super
İ3 13100F
MSI H610M-E
16 GB DDR5 4800 mhz
Systemrequirementslab üzerinde FIFA 20 için minimum ayarlarda çalışmaz diye gösteriyor fakat FIFA 19U minimumda çalıştırır diyor.

FIFA 20'nin demosunu indirip orta-düşük ayarda oynamıştım.

FIFA 20 alsam demoda yaptığım ayarlarla oyunu oynayabilir miyim? Eğer olmazsa FIFA 19 alacağım çünkü.

Dosya Ekleri

• fifa19.png
    fifa19.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 63
  • fifa 20.png
    fifa 20.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
O site karşılaştırmaları kağıt üzerinde yapıyor. Örneğin, minimum i5-6600K CPU isteyen BF1'i i3-2100 ile normal oynuyorum. Yani o sitenin güvenilir bir tarafı yok.

FIFA 20 almak yerine EA Access alabilirsiniz. NFS Heat, FIFA 20, FIFA 19 gibi oyunları oynayabilirsiniz. Fiyat olarak indirim vardı sanırım. Aylık 8 liraya alabiliyordunuz.

O açmadan belli olmaz sadece ortalama bir şey söyleyebiliriz, mesela ekran kartım bozulduğunda HD 530 kullanmaya başladım, GTA 5'de kağıt üzerinde düşük ayarlarda 30 35 FPS alması gerekirken benim ekran kartım 70 75 bazen 80 FPS'leri görüyordu.
Yani demem şu ki denemeden göremeyiz.

O açmadan belli olmaz sadece ortalama bir şey söyleyebiliriz, mesela ekran kartım bozulduğunda HD 530 kullanmaya başladım, GTA 5'de kağıt üzerinde düşük ayarlarda 30 35 FPS alması gerekirken benim ekran kartım 70 75 bazen 80 FPS'leri görüyordu.
Yani demem şu ki denemeden göremeyiz.

Tamamda adam oyuna para vericek.Denemeden de göremez.Nasıl olcak bu iş.

Muhtemelen linç yiyeceğim ama ilk önce korsan indirip, sisteminin kaldırıp kaldırmadığına bak. Memnun olursan satın al. O kadar para verip de bilgisayarın kaldırmazsa parana yazık olur. Bu şekilde daha garanti.

Muhtemelen linç yiyeceğim ama ilk önce korsan indirip, sisteminin kaldırıp kaldırmadığına bak. Memnun olursan satın al. O kadar para verip de bilgisayarın kaldırmazsa parana yazık olur. Bu şekilde daha garanti.

Zaten FIFA 19 alacağım aga karar verdim gene de teşekkür

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı