Çözüldü FIFA 20 Displayname field hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Böyle bir hata alıyorum. E-posta ve şifre yerine Origin hesabımı doğru bir şekilde girsem de kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tamamdır hallettim, Origin'i güncelleyince düzeldi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    177,2 KB · Görüntüleme: 750
Arkadaşlar bende aynı hatayı alıyorum ama ben xbox game pass üzerinden ea play aldım. Oradan da ea'nin yeni uygulaması ea desktop'u yükletti. Uygulama daha bugün geldi zaten, güncelleme falan da yok çözemedim hatayı bir türlü.

İfadeler: Vio
Ben de aynı durumdayım.

Çözüm

Dostum o dedigin siteye giriyorum. Origin hesabıma da giriyorum ama ne Security diye bir bölüm var ne de silinecek bir şey var bulamadım. Yardımcı olur musun?

Dostum o dedigin siteye giriyorum. Origin hesabıma da giriyorum ama ne Security diye bir bölüm var ne de silinecek bir şey var bulamadım. Yardımcı olur musun?

Dostum siteye gir sağ üstte giriş var ona tıkla giriş yap. Daha sonra yine sağ üstte hesabın görünecek ona tıkla ve account settingse gir. Oradan sol tarafta Security var ona tıkla ve orada biraz aşağıda güvenilen cihazlar var. Şifre değiştirme kısmı da aynı yerde.
Resimleri anlattığım sıraya göre yükledim.

Dosya Ekleri

• origin 1.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 320
  • origin 2.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 325
  • origin 3.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 334
  • origin 4.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 423
@samrul99 abi nolur bana da yardım et.bende de gamepass var ve bu hatayı alıyorum.dediğin herşeyi yaptım security kısmından cihazları sildim,şifremi yeniledim hatta giriş doğrulaması bile yaptım ama olmadı.Nolur yardım et abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…