Çözüldü FIFA 20 Displayname field hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

berkayx

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
1.483
Çözümler
17
Böyle bir hata alıyorum. E-posta ve şifre yerine Origin hesabımı doğru bir şekilde girsem de kabul etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.


Tamamdır hallettim, Origin'i güncelleyince düzeldi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    177,2 KB · Görüntüleme: 667
Arkadaşlar bende aynı hatayı alıyorum ama ben xbox game pass üzerinden ea play aldım. Oradan da ea'nin yeni uygulaması ea desktop'u yükletti. Uygulama daha bugün geldi zaten, güncelleme falan da yok çözemedim hatayı bir türlü.
 
Çözüm
Şimdi çözdüm olayı. Şöyle yaptım: Önce EA'nin sitesinden"Electronic Arts Home Page - Official EA Site" buradan Origin üyeliğime girdim. Oradan Security kısmından güvenilen cihazlar var hepsini sildim ve şifremi değiştirdim. Şu an oyuna girebiliyorum. Sen de dene bir bu yöntemi.

Dostum o dedigin siteye giriyorum. Origin hesabıma da giriyorum ama ne Security diye bir bölüm var ne de silinecek bir şey var bulamadım. Yardımcı olur musun?
 
Dostum o dedigin siteye giriyorum. Origin hesabıma da giriyorum ama ne Security diye bir bölüm var ne de silinecek bir şey var bulamadım. Yardımcı olur musun?

Dostum siteye gir sağ üstte giriş var ona tıkla giriş yap. Daha sonra yine sağ üstte hesabın görünecek ona tıkla ve account settingse gir. Oradan sol tarafta Security var ona tıkla ve orada biraz aşağıda güvenilen cihazlar var. Şifre değiştirme kısmı da aynı yerde.
Resimleri anlattığım sıraya göre yükledim.
 

Dosya Ekleri

  • origin 1.png
    origin 1.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 269
  • origin 2.png
    origin 2.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 261
  • origin 3.png
    origin 3.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 271
  • origin 4.png
    origin 4.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 349

Geri
Yukarı