FIFA 20 görüntü yırtılma problemi

• Konuyu başlatan luigi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 6.575

luigi

Kilopat
Daha fazla  
FIFA 20 oynarken oyunda çok fazla yırtılma oluyor. FPS sabitleyince de giriş gecikmesi yaşanıyor. Giriş gecikmesi olmadan FPS sabitlemenin bir yolu var mı?
Monitörüm 60 Hz.
Ekran kartı NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı yüklediğin yere gidip oradaki dosyalarından "Profiles" klasörüne girip senin oluşturduğun "Fifa 20.exe" profiline yazacağım ayarları girmen gerekiyor.
[Framerate]
Limit=59930
LimitDenominator=1000
"Fifa 20.exe" profilini açtığında not defteri uygulamasında açılıyor bende. Oradan "Framerate" kısmının altına bu iki değeri yazıp kaydet. Sonra uygulamayı açıp "Fifa 20.exe" profilini seçip oyun başlat. Eğer "Fifa 20.exe" profilini göremezsen yazman gerekenleri gidip "Global" profiline yazıp kaydet. Bu seferde uygulamadan "Global" profilini seçip oyunu başlat. Bu dediklerim oyunu 60 FPS'ye sabitler.

Programı yüklediğin yere gidip oradaki dosyalarından "profiles" klasörüne girip senin oluşturduğun "FIFA 20.exe" profiline yazacağım ayarları girmen gerekiyor.
[Framerate]
Limit=59930.
Limitdenominator=1000.
"FIFA 20.exe" profilini açtığında not defteri uygulamasında açılıyor bende. Oradan "framerate" kısmının altına bu iki değeri yazıp kaydet. Sonra uygulamayı açıp "FIFA 20.exe" profilini seçip oyun başlat. Eğer "FIFA 20.exe" profilini göremezsen yazman gerekenleri gidip "global" profiline yazıp kaydet. Bu seferde uygulamadan "global" profilini seçip oyunu başlat. Bu dediklerim oyunu 60 FPS'ye sabitler.

Aynen dediğin gibi yaptım ama hem oyun geç açmaya başladı hem de inanılmaz bir kasma olmaya başladı oynanacak gibi değildi başka bir çözüm var mı?

Pro clubs oynarken hiçbir kasma olmuyor ama klasik maç ve ultimate team maçlarında oyun kasıyor. Sebebi nedir ? Güç planı ayarlarından yüksek performans modunu seçince oyun akıcı oluyor ama biraz oynadıktan sonra oyunda ve seste yırtılmalar oluyor. Çözümü var mıdır ?

not: bütün grafik ayarları denendi.

Pro clubs oynarken hiçbir kasma olmuyor ama klasik maç ve ultimate team maçlarında oyun kasıyor. Sebebi nedir ? Güç planı ayarlarından yüksek performans modunu seçince oyun akıcı oluyor ama biraz oynadıktan sonra oyunda ve seste yırtılmalar oluyor. Çözümü var mıdır ?

not: bütün grafik ayarları denendi.
Bende hiç kasma olmadı. Benim sorunum Ekran yırtılması idi, ama oyuna gelen güncelleme ile çözüldü.
Bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir, tam emin değilim.

Nvidia 1660 ti kullanıyorum ara ara bu güncellemelerden dolayı ara sahnelerde ve gol sevinçlerinde bu durum başıma geliyor. Birkaç güncelleme ile mahvettiler oyunu çözemiyorum da repair yaptım kaç defa işe yaramadı başka oyunlarda hiçbir görüntü bozukluğu yapmazken fifa'da yapıyor olması ekstra sinir bozucu bunun çözümünü bilen varsa lütfen artık şu konuya çözüm getirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı