Arkadaşlar FIFA 07 indirdim. Kurarken aşağıya bırakacağım DirectX hatasını alıyorum. Çıkıp klasörün içindeki DirectX dosyasını kurmaya çalıştığımda ise farklı bir hata alıyorum. Yardım eder misiniz?
FIFA'nın kurulu olduğu yerde "autorun" adlı bir dosya varsa özellikler > uyumluluk > uyumluluk Modu'nu tikleyip > Windows XP (service pack 2) yapıp uygula deyip kapattıktan sonra autorun adlı dosyadan tekrardan kurulum yapar mısınız?
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
FIFA'nın kurulu olduğu yerde "autorun" adlı bir dosya varsa özellikler > uyumluluk > uyumluluk Modu'nu tikleyip > Windows XP (service pack 2) yapıp uygula deyip kapattıktan sonra autorun adlı dosyadan tekrardan kurulum yapar mısınız?
Hocam crack dosyasının içindekileri oyun dosyalarının içine atmaya çalıştığımda alan yok diyor. Deamon tools lite ile oyun klasörünü açtığım için olabilir.
Hocam crack dosyasının içindekileri oyun dosyalarının içine atmaya çalıştığımda alan yok diyor. Daemon Tools Lite ile oyun klasörünü açtığım için olabilir.
"DirectX 9 hatası" genellikle oyunlarda DirectX ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. FIFA 2007 için çözüm olarak en güncel DirectX sürümünü yüklemeyi ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin. Oyun dosyalarını doğrulamak, uyumluluk ayarlarını Windows XP ile denemek, grafik ayarlarını düşük seviyeye çekmek ve oyunu yönetici olarak çalıştırmak da faydalı olabilir. Sorun devam ederse, oyun forumlarından destek alabilirsiniz. Oyun ve yazılım anahtarları s2ke-ys 'den alınabilir.