Fifa 2011 kasma sorunu

mihralim

Hectopat
Merhaba.
Gigabeyte GA EP43C DS3 Rev 1.0, 4GB ram, 1TB WD HDD , Sapphire HD6670, İntel E5200 bileşenlerine sahibim
XP ile oyunlarda daha akıcıydı, Windows 7 Ultimate sürümüne geçtim Fifa 11 kasıyor, internette gezinirken zorlanıyor.
500Watt PSU var iki tane HDD'yi tek güç kablosu ile bağladım bu sorun olur mu, ekstra ram mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye etceginiz ddr 3 ram tek solut 4gb mi yoksa 2×2 mi hango marka ve .guncelleme derken ekran karti vb gibiyse ful guncel avg antivirus full guncel bi anakarti pek anlamam guncel yapmayi ve e5200 islemcime overlok nasil ve ne sekilde yapmaliyim xp var iken olmadi cupu warning falan yazdi.ve ismemci fani intelin kutu fani degistirsem faydasi olurmu ustadim

Ramler 2x2 olduğu zaman daha fazla performans alırsın. Marka olarak gskill, corsair ve kingston marka ram alabilirsin. Anakartta ise bios gibi güncellemeleri yapacaksın. Eğer overclock yapacak isen çarpanları düzgün ayarlaman lazım yoksa işlemci yanabilir. HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - İşlemci - Soğutma Sistemleri - Vatan Bilgisayar bu işlemci soğutucusunu alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı