Fifa 2011 kasma sorunu

mihralim

Hectopat
Merhaba.
Gigabeyte GA EP43C DS3 Rev 1.0, 4GB ram, 1TB WD HDD , Sapphire HD6670, İntel E5200 bileşenlerine sahibim
XP ile oyunlarda daha akıcıydı, Windows 7 Ultimate sürümüne geçtim Fifa 11 kasıyor, internette gezinirken zorlanıyor.
500Watt PSU var iki tane HDD'yi tek güç kablosu ile bağladım bu sorun olur mu, ekstra ram mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
pekı ne yapmalıyım ustadım ıntel cora quad bı 6600 veya 8200 8300 mu alsam yada dual core e 8200 ve 8500 2 cekırdeklımı alsam duzelırmı .dedıgın gıbı craysıss 3 acmıyor bu pc ama 2 y acıyor colof oynatıyor sınayper 2 oynatıyor galıba tek sorun dedıgınız gıbı ıslemcı varmı bulabılırmıyız 775 pın overlock gormemıs bırsey.

- - - Güncellendi - - -

benım anakartım ddr 2 1gb 1066 ddr3 ıse 1600 desteklıyor ama 4gb zaten ben ddr 2 sokup denıycem daha hızlı olurmu dıye ama bılen ustadlarıma soruyum dedım sızler daha ıyı bılırsınız..

DDR3 ramı DDR2 sokete takamazsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı