FIFA 21 37FPS

İşletim sistemi
Windows 10

ilkrrozc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
FIFA 21 oyunda arasahnelerde menüde veya Pro Clubs'de 37 FPS alıyorum. Fakat olay oyun içine yani normal bir maça gelince FPS'imde hiçbir sorun yok. 150 FPS'e kadar alabiliyorum. V-Sync açtım düzeldi fakat bu seferde maç içinde sanki takılmalar oluyor. Çözüme ihtiyacım var.

Sistem özellikleri neler? Sürücüler güncel mi? Oyun orijinal mi?(Orijinal olup olmaması umrumda değil ama bazen crack oyunlarda fps problemi oluyor.) Sıcaklıklar nasıl? (GPU, CPU)
Edit:Oyun zaten kırılmamış.

Sistem özellikleri neler? Sürücüler güncel mi? Oyun orijinal mi?(orijinal olup olmaması umrumda değil ama bazen crack oyunlarda FPS problemi oluyor.) Sıcaklıklar nasıl? (GPU, CPU)

Sıcaklık la alakalı olduğunu düşünmüyorum. Okursanız oyunda rahatça oynayabiliyor. Ekran kartı güncellemelerde sıkıntı yok FPS gene normal oyun içi bir sınırlama ya da crack sorunu var sistem özelliklerindede alakası yok.

37 FPS sabit mi yoksa değişiyor mu?

Oyun ana menüde, ara sahnelerde sabit 37 FPS veriyor. Bu durum oyunu kötü gösteriyor. Zevk alınmaz hale getiriyor.

Sistem özellikleri neler? Sürücüler güncel mi? Oyun orijinal mi?(orijinal olup olmaması umrumda değil ama bazen crack oyunlarda FPS problemi oluyor.) Sıcaklıklar nasıl? (GPU, CPU)

Sürücülerimin hepsini güncelledim. Oyun Steam'den alındı. Sıcaklıklar ise CPU, GPU olarak 55-60 dereceyi geçmiyor.

Edit: Oyun zaten kırılmamış.

Kardeşim oyun zaten cracklenmedi orijinal oyun.
Benim de 20 de ara sahnelerde 37 sabitliyor normal maçta 150.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı