Çözüldü FIFA 21 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Olsunuk

Hectopat
FIFA 21'i açıyorum karşıma oyna yazısı geliyor tıklıyorum ama herhangi bir şey olmuyor bilgisayarı yeniden başlattım yine bir değişiklik olmadı.

2021-02-18.png

Çözüm

Ama FIFA 21'e bastığımda açılıyor oyna tuşuna bastığımda çalışmıyor.
Dostum az önce bende aynı konuyu açtım onay bekleniyor diyor. Ben oyna butonuna bastıktan sonra oyun açılıyor ama 2-3 saniye içinde kapanıp masaüstüne geri atıyor. Bazı çözüm yolları var forumda bende işe yaramadı ama belki sende işe yarar. Bir bak istersen.

Bir bakayım.

Sanırım aynı problemi yaşıyoruz ben rapor oluşturmayı bulamadım ama bu işe yarar mı?
Çözümü buldum oyunu açmadan önce Avast antivirüsü devre dışı bırakıp oyunu açınca açılıyor sonra geri açabilirsiniz Avast antivirüsü.

Dostum az önce bende aynı konuyu açtım onay bekleniyor diyor. Ben oyna butonuna bastıktan sonra oyun açılıyor ama 2-3 saniye içinde kapanıp masaüstüne geri atıyor. Bazı çözüm yolları var forumda bende işe yaramadı ama belki sende işe yarar. Bir bak istersen.

Ama FIFA 21'e bastığımda açılıyor oyna tuşuna bastığımda çalışmıyor.

Bir bakayım.

Sanırım aynı problemi yaşıyoruz ben rapor oluşturmayı bulamadım ama bu işe yarar mı?
Çözümü buldum oyunu açmadan önce Avast antivirüsü devre dışı bırakıp oyunu açınca açılıyor sonra geri açabilirsiniz Avast antivirüsü.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı