Resimde görmüş olduğunuz hatayı almaktayım. Sürücülerimi sorunsuz bir şekilde güncelleyip tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. Diğer açılan konular da maalesef pek yardımcı olmadı. Ve ayrıca oyun testlerinde alınan FPS'den uzağım. 1080P orta ayarlarda 30 FPS anca alabiliyorum. RAM'lerim 2x8 Dual channel. Sizce bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamıyorum.
F61A sürümü var Recep bey. Bir nevi güncel sayılır. Şimdi siteden baktığımda F62D sürümü çıkmış. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra sorun ortadan kalkarsa buraya tekrar yazarım. Teşekkür ederim.
Edit: BIOS'u sorunsuz bir şekilde güncelledim fakat maalesef aynı hata yine devam ediyor. Paket açılımı sırasında yine aynı hatayı aldım.
XMP profili kapalı halde denedim yine aynısını yaptı maalesef. Dosyaları doğrulamayı da denedim yine olmadı. Vega 8 yetersiz kalıyor diyeceğim ama FIFA 22'yi sorunsuz oynayan insanlar var. Nerede yanlış yapıyorum maalesef hiçbir fikrim yok.
Video TDR ayarını yükseltmeyi deneyebilirsiniz. GPU sorunu gibi. İşlemcinizin GPU'su sorunlu olabilir. Garantisi varsa yollanabilir. Aklıma gelenler bunlar.
Video TDR ayarını yükseltmeyi deneyebilirsiniz. GPU sorunu gibi. İşlemcinizin GPU'su sorunlu olabilir. Garantisi varsa yollanabilir. Aklıma gelenler bunlar.
Recep bey ilk defa FIFA 21'de bu hatayı yaşadığım için GPU problemini pek aklıma getirmedim. Bu dediğinizi de denerim olmazsa artık yapacak bir şey yok. Yardımınız için teşekkür ederim.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...