FIFA 21 Standart Edition alınır mı?

Ne demek hocam bu? Ne oluyor eklenince?

Hocam ben en son PES 2013 Online oynamıştım. Orada böyle rastgele zevkine insanlarla oynuyordum. Burada bu muhabbet yok mu? İlla bir sıralama için mi oynanıyor. Herhangi bir takım seçip karşımdakiyle oynayamıyor muyum?

PES 13 Online nasıldı bilmiyorum. FIFA sisteminde başlangıçta zayıf bir kadro veriyor rastgele. Biz de kadroyu sürekli geliştiriyoruz. Win - ödül sistemi var. Kaybedersende kazanıyorsun tabii ama iki durumda da şans önemli faktör. Hafta sonu, division gibi sistemleri var.

PES 13 Online nasıldı bilmiyorum. FIFA sisteminde başlangıçta zayıf bir kadro veriyor rastgele. Biz de kadroyu sürekli geliştiriyoruz. Win - ödül sistemi var. Kaybedersende kazanıyorsun tabii ama iki durumda da şans önemli faktör. Hafta sonu, division gibi sistemleri var.

Ben mesela arkadaşımla kafe de oynadığım gibi oynayamıyor muyum? Karşılıklı takımlar seçilecek ve oynanacak böyle bir seçeneği yok mu? Yani ben seninle mesela oynayamaz mıyım?

Ben mesela arkadaşımla kafe de oynadığım gibi oynayamıyor muyum? Karşılıklı takımlar seçilecek ve oynanacak böyle bir seçeneği yok mu? Yani ben seninle mesela oynayamaz mıyım?
Hocam oynarsın ama sana verdiği ve geliştirdiğin kadro ile mesela Beşiktaş Trabzonspor maçı yapalım gibi bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı