FIFA 21 Steam "does not appear to be installed" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Polidipsi

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, dün akşamüstü FIFA 21 satın aldım Steam'den. PC>D>SteamLibrary>steamapps>common>FIFA 21 dizinine kuruldu. Türkçe karakter içermiyor. Origin ve Steam yönetici olarak çalıştırıyorum, dosyaları doğrulama da yaptım Steam'den ama hala Origin'de FIFA 21'e tıkladığımda add to queue diyor Steam'den tıkladığımda zaten üstte yazdığım does not appear to be installed hatası alıyorum. Silip C ye yükledim, sildim tekrar D'ye yükledim. Aynı sorun. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, paramız boşa gitmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bununla ilgili sorun yaşayanlar var. @reptile hocam, belki yardımcı olabilir.

Steam oyunu görmüyordur. Bende de aynı sorun olmuştu. İki yöntemi var. Birincisi Steam'ı silip yeniden kurmak. İkincisi ise mecburi yeni bir HDD SSD almak.

Ekran karti sürücüleriniz güncel mi? Bu sorunu GPU sürücülerini güncelleyerek cözenler de olmus.

Düsününce pek alakasi yok gibi görünüyor, fakat güncel degilse denemekten zarar gelmez.
Bugün sabah onu da güncelledim hocam :(
Steam oyunu görmüyordur. Bende de aynı sorun olmuştu. İki yöntemi var. Birincisi Steam'ı silip yeniden kurmak. İkincisi ise mecburi yeni bir HDD SSD almak.
C sürücüm SSD d sürücüm HDD ikisine de kurmaya denedim ama nafile..
Aslında sorun originin oyunu görmemesi değil mi hocam onu da silip yüklemiştim ama

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı