FIFA 21 sunuculara bağlanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

YKGK

Kilopat
Epic Games'in verdiği FIFA'yı yükledim bugün. En baştaki paris maçını oynadıktan sonra sunuculara bağlanılıyor deyip oyundan atıyor. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in verdiği FIFA'yı yükledim bugün.
Epic Games, FIFA vermedi. O verdikleri muhtemelen son 1 günü kalan hafta sonunda ücretsiz oynama kampanyası, ayrıca Epic'te FIFA'yı göremeyen tek benim sanırım. 1 günden sonra oyuna erişmek için satın almanız gerekecek.

Bağlantı konusunda ise genel bir sorun olabilir, kontrol edeceğim.

Epic Games, FIFA vermedi. O verdikleri muhtemelen son 1 günü kalan hafta sonunda ücretsiz oynama kampanyası, ayrıca Epic'te FIFA'yı göremeyen tek benim sanırım. 1 günden sonra oyuna erişmek için satın almanız gerekecek.

Hocam Epic'de EA oyunları yok diye biliyorum :) Verse verse Steam vermiştir.

Arkadaşlar pardon Epic ile Steam'i karıştırdım Epic hep oyun verdiği için dalmışım.

Herhangi bir sorun var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı