FIFA 21 vs. PES 21

Genel olarak oynanış bakımından kesinlikle FIFA diyorum. FIFA 20'yi de uzun zamandır oynuyorum. FIFA 2020'nin de çok eksiği olsa da rakibi kısıtlı olduğu için başka seçenek yok maalesef.

PES 21'in yükseltme fiyatıyla çıkması muhteşem bir hareket. EA de keşke benzer bir hamle yapsaydı ama bu hayalden öteye geçmez. İsterseniz oyunları almadan önce bir şekilde deneyip öyle alın.
 
Merhaba, PES 21 dün itibarıyla çıktı. FIFA 21'in de çıkmasına sayılı günler kaldı. Klasik bir soru gibi gelebilir ama sizce eğlenmek, futbol oynadığını hissetmek ve oynarken zevk almam için hangisini tavsiye edersiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Şu ana kadar çoğunlukla pes oynayan biri olarak pes teki adamlar biraz daha gerçekçi ama fifa da daha fazla lisans var (şampiyonlarl ligi,ligler falan) ve sanırsam daha fazla mod var yani kısacası ikisininde birbirine göre üstünlükleri var ama gerçekçi futbol dersen pes derim :)
 
İnsanın seçtiği oyuna göre hayat tarzını mı ortaya çıkarıyorsunuz? Helal olsun bunun üzerinde master yaptınız mı?
Cümlemin sonuna koyduğum gülücük, şakayla karışık bir betimleme olduğunu gösteriyor, en azından ben öyle düşünerek koydum. Yanlış anladıysan kusura bakma :D .
 
Oynanışta pes diyen, hayatında kolaya kaça insandır net :D . Nasıl olur da pes dersin ya, oynanış fiziği, pas sistemi, şut mekanizması ve diğer her şeyi ile FIFA havada karada suda önde. Pes'in tek artısı fiyatına göre oyun, FIFA her bütçeye gelmez.

Grafik çim vs olarak pes BNC FIFA 2015'den beri FIFA'da oyuncular yapmacık gibi oynuyor. Pes'de bu 2018 ile bitti. Her sene lisans güncelleyip satıyor FIFA ne farkı var geçen seneye göre? Overallar 87'den 88 mi oldu :)
 
FIFA serisi momentumdan geçilmiyor. Haksız gol yediğinin farkındasın ve bu hiç zevk vermiyor.
Momentum olayını kafaya takmıyacaksan, FIFA 21'i alabilirsin.
PES bu konuda çok geride. Gerçekçilik olsun, oynanış olsun, top fiziği olsun. Saymakla bitmiyen eksileri var.
 
Grafik çim vs olarak pes BNC FIFA 2015'den beri FIFA'da oyuncular yapmacık gibi oynuyor. Pes'de bu 2018 ile bitti. Her sene lisans güncelleyip satıyor FIFA ne farkı var geçen seneye göre? Overallar 87'den 88 mi oldu :)
Tartışmak istemem ve tartışmak için yazmıyorum ama gözünü sevdiğim nasıl yapmacık oynuyorlar ya, fiziksel müdahaleler en basitinden. Buradan karşılaştırma yap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı