Aynen öyle analogları sağ sol çapraz çok yumuşak kayabilsin. Üstteki sprint tuşları vsde çat çut ses çıkarmayan içine göçmeyen biraz kaliteli bir şeyler
22258 GXT590 Bosi Bluetooth Gamepad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Her türlü oyunu programsız oynatıyor, telefona da bağlanabiliyor, titreşimi var ve malzeme kalitesi iyi. Birkaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Fifa da oynuyorum, hiçbir problem yaşamıyorum. F710 tasarım olarak eski bir gamepad, onun yerine GXT 590 öneririm.
Kullanmadan cevap verme kardeşim. 200TL'lik bir gamepadden 550TL'lik F710 performansı bekleme bence. Bende 2 gamepadden de var. Ama 710 FIFA için çok fazla. Bu Rampage'in modelinin analoglarını ve tuş hissiyatı güzel. Sadece FIFA oynayıp birazcık da solo oyun oynarım diyorsan yeterli bir gamepad.
Kullanmadan cevap verme kardeşim. 200TL'lik bir gamepadden 550TL'lik F710 performansı bekleme bence. Bende 2 gamepadden de var. Ama 710 FIFA için çok fazla. Bu Rampage'in modelinin analoglarını ve tuş hissiyatı güzel. Sadece FIFA oynayıp birazcık da solo oyun oynarım diyorsan yeterli bir gamepad.