FIFA 22 için gamepad önerisi

SG-R218 için Amazon'da FIFA üzerine veya genel olarak aynı sorundan çok kötü yorum okudum. Galiba F710 alacağım.

Eki Görüntüle 1448592

SG-R218 için Amazon'da FIFA üzerine veya genel olarak aynı sorundan çok kötü yorum okudum. Galiba F710 alacağım.
Bu yorumları yapanlar genelde daha üst düzey kol kullananlar ve 2. Kol olarak alanlar. Ben de ps cafede hep dualshock 4le oynadım ama evde 1 senedir bunla 300 saate yakın fifa oynadım ve hiç sorun çıkmadı. Amazonun satıcısı özensiz olabilir. Şubeden şubeye çoğu kolda aynı bile olsa puanlar değişiyor. Tabi F710 alırsan daha sağlam olur aradaki farkı gözden cikarabiliyorsan.

Bir de benim attığım linkte Hepsiburada satıcısında alan neredeyse hiç kimsede sorun çıkmamış. Mağazanın da güvenilir olması lazım. Bu arada @Antilop14'un dediğine tamamiyle katılıyorum.

İlk mesajımda yazmıştım da pek takılmamış. Polosmart tuşları iyi kablosuz kullanıyorum ve gayet memnunum. 270₺ civarına aldım herhalde.

Dosya Ekleri

• IMG_20220712_155423_600.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 57
F710 bile Fifa için yeterli değil ergonomisi kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…