Bu yorumları yapanlar genelde daha üst düzey kol kullananlar ve 2. Kol olarak alanlar. Ben de ps cafede hep dualshock 4le oynadım ama evde 1 senedir bunla 300 saate yakın fifa oynadım ve hiç sorun çıkmadı. Amazonun satıcısı özensiz olabilir. Şubeden şubeye çoğu kolda aynı bile olsa puanlar değişiyor. Tabi F710 alırsan daha sağlam olur aradaki farkı gözden cikarabiliyorsan.
Bir de benim attığım linkte Hepsiburada satıcısında alan neredeyse hiç kimsede sorun çıkmamış. Mağazanın da güvenilir olması lazım. Bu arada @Antilop14'un dediğine tamamiyle katılıyorum.
Kullanmadan cevap verme kardeşim. 200TL'lik bir gamepadden 550TL'lik F710 performansı bekleme bence. Bende 2 gamepadden de var. Ama 710 FIFA için çok fazla. Bu Rampage'in modelinin analoglarını ve tuş hissiyatı güzel. Sadece FIFA oynayıp birazcık da solo oyun oynarım diyorsan yeterli bir gamepad.