novayhome_spiderman Attopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 FIFA 22'ye karşı sistemim önerilen sistemin bile üstünde fakat menü kasıyor. Sorun benimle mi alakalı yoksa oyunla mı alakalı? Güncellemede öyle bir değişiklik yapmadılar yardım.
FIFA 22'ye karşı sistemim önerilen sistemin bile üstünde fakat menü kasıyor. Sorun benimle mi alakalı yoksa oyunla mı alakalı? Güncellemede öyle bir değişiklik yapmadılar yardım.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 15 Şubat 2022 #2 Oyunda bir sorun var. PS4 üzerinden oynarken bile menüde kasıyordu. Birkaç ayarı var ama tam bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Oyunda bir sorun var. PS4 üzerinden oynarken bile menüde kasıyordu. Birkaç ayarı var ama tam bilmiyorum.
Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #3 PS4 kafeye gittiğimde oradaki FIFA'larda kasıyordu genel bir sorun galiba ama oyuna girince düzeliyordu. Artı 0 Eksi
PS4 kafeye gittiğimde oradaki FIFA'larda kasıyordu genel bir sorun galiba ama oyuna girince düzeliyordu.