FIFA 22 Origin üzerinde açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Khimaria

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB (8x2) G Skill Intl F4-3200C16-8GVKB
Ekran kartı
1050 Tİ
Anakart
Gigabyte H610m-H
İşlemci
İntel i5-12400F
Merhaba, bilgisayarımı yeni topladım ve Windows 11 yükledim FIFA 22'yi uzun bir süre oynadım sonra Windows 11'in bazı özelliklerini beğenmediğim için Windows 10'a geçtim ama FIFA'nın dosyalarını silmedim. Windows 10'a geçtiğim zamansa Steam'a girip oyunu başlattığımda Origin olmadığı için indirme yaptı kurdum sonrasında oyunu açmaya çalışınca Steam Origin'e yönlendirdi Origin birkaç yükleme yaptıktan sonra oyunu açmadan tekrar kendi anasayfasına döndüyor. Oyunu bazı dosyalarını silip tekrar doğruladım, onarma seçeneğini denedim, oyunu diğer sabit diskime taşıdım hiçbiri olmadı, gezmediğim forum kalmadı. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Eksik dosyalar olabilir. Rapor paylasirsaniz ilgilenen olacaktir.

Tamamdır deneyeyim.

Logfile şu Fifa'nın ama ben originden kaynaklandığını düşünüyorum şu da origin'in Logfileorigin

Adsız.png

Tamamdır deneyeyim.

Logfile şu Fifa'nın ama ben originden kaynaklandığını düşünüyorum şu da origin'in Logfileorigin
Fifa'yı açınca bu şekilde açılıyor origin ve sonra hiçbir tepki olmuyor fifa açılmadan anasayfaya dönüyor.

Umarım biri ilgilenir.

Son düzenleme:
@wanetage @Bora Dere

Arkadaşlar müsait olunca bakar misiniz? Ben göz attim ama, gözüme takilan bir şey olmadi. Pek anladigim da söylenemez.

Teşekkür ederim yardımın için Windows 10'a geçtiğim için OneDrive üzerinden Origin dosyalarını siliyormuş surekli saçma sapan kaç saattir ugrastim, teşekkürler yardiminiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı