FIFA 22 şu an alınır mı?

Y451

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
FIFA 22 şu an alınır mı? (95 TL'ye düşmüş) ve alan kişiler için; FIFA 21 alanlara daha ucuza gelen FIFA 22 gibi, FIFA 23'te öyle bir indirim olacak mı?

Fifa 22 ultimate team şuan sezonu bitirdi, oyuncuların kadroları en güçlü kartlar ve herkes trolüne ya da rakibi çıldırtmasına oynuyor. Single modu için almak mantıklı.

Fifa 22 ultimate team şuan sezonu bitirdi, oyuncuların kadroları en güçlü kartlar ve herkes trolüne ya da rakibi çıldırtmasına oynuyor. Single modu için almak mantıklı.
Peki ileride bu fiyatta bir indirim olur mu ve alsam FIFA 23'de çıkınca indirime gelir mi?

Şimdi almanın tam zamanı diyebilirim. Gerek kalitesi olsun gerek optimizasyonu. Güzel oyun kendisi. İyi ki almışım diyorsunuz. Dün aldım oyunu şimdiden 17 saatim var. Siz düşünün.
Peki sizce alsam FIFA 23 çıkınca 22 alanlara indirim olur mu, yoksa 4 ay bekleyip FIFA 23 mü almalıyım?

Fiyatı artar dolar kuru yüzünden indirim olsa dahi bu fiyatta olmaz diye düşünüyorum. Ultimate Team sezonu bitti artık kariyer için alacaksanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Zaten FIFA 23 çıkınca yine 400-600 TL civarı gibi bir fiyata çıkacaktır oyunun ne zaman çıkacağı bile kesin değil o yüzden FIFA 23 indirimi çıkış tarihi vs. netleşene kadar FIFA 22 devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı