FIFA 22'de DualShock 4 kullanamıyorum

İşletim sistemi
Windows 10

Boran55

Hectopat
Daha fazla  
RAM
XPG Gammix D30 8GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram AX4U32008G16A-SR30(x2)
Ekran kartı
Zotac GeForce RTX 3060 Twin Edge OC 12GB 192Bit GD
Anakart
Gigabyte A520M H
İşlemci
Ryzen 5 5500
FIFA 22 oynamak istediğim zaman kabloyla DualShock'u bağlıyorum. PS tuşuna basıp açıyorum. Fakat girişte tuşlar çalışmıyor. Sanki takılı değil gibi. Aynı zamanda sağ altta bir hata veriyor USB aygıtı algılanamadı diye. Ama girişlerde ve kabloda sıkıntı olduğunu sanmıyorum. DualShock'u nasıl kullanabilirim?
Not: DualShock'u taktığımı Discord algılıyor. Yeni aygıt tanımlandı diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-28 104210.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-28 104210.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı hata oluyordu. Aşağıda linkini bıraktığım videodakileri yaptım düzeldi. Siz de deneyin yüksek ihtimalle düzelecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de aynı hata oluyordu. Aşağıda linkini bıraktığım videodakileri yaptım düzeldi. Siz de deneyin yüksek ihtimalle düzelecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu EA App üzerinden oynuyorum.

DS4Windows indirin. Driverını vesaire kurulumda kuracaktır sonra programı açtığınızda sağ alttan Start'a basın kolunuzu artık FIFA 22'de kullanabilirsiniz.
Dediğinizi yaptım fakat ps tuşuna bastığımda ya hiç açılmıyor ya açılıp kapanıyor.

Son düzenleme:
Dediğinizi yaptım fakat PS tuşuna bastığımda ya hiç açılmıyor ya açılıp kapanıyor.

PS Tuşuna basmayacaksınız ki. Kablo takılı iken Start'a basın orada ki. Olmuyorsa Profiles'dan yeni profil açıp preset kullanmak istiyor musunuz sorusuna evet deyip output Controller olarak Xbox 360'yı seçin. Profile isim verip kaydedin.

Dediklerinizi yaptım. (Ps tuşuna basmadığım için ışık yanmıyor.) Oyuna girdim ve şuan hala klavyeden kullanıyorum gibi gözüküyor. Şimdi napmam lazım?

Cihazlarda dualshock gözükmüyor bu arada. (Usb ile bağlı şuan.)

Cihazın şarjı olmadığından olabilir mi? Yanlış görmediysem ilk ds4 ü indirdiğimde bağlanmıştı fakat cihaz şarjı 0 gibi bir şey yazmıştı sağ altta.

Dosya Ekleri

• ds4,.PNG
    ds4,.PNG
    83,6 KB · Görüntüleme: 86
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,6 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 81
Dediklerinizi yaptım. (Ps tuşuna basmadığım için ışık yanmıyor.) Oyuna girdim ve şuan hala klavyeden kullanıyorum gibi gözüküyor. Şimdi napmam lazım?

Cihazlarda dualshock gözükmüyor bu arada. (Usb ile bağlı şuan.)

Cihazın şarjı olmadığından olabilir mi? Yanlış görmediysem ilk ds4 ü indirdiğimde bağlanmıştı fakat cihaz şarjı 0 gibi bir şey yazmıştı sağ altta.
Start dediğinizde mavi ışık yanmıyor mu DS4'ünüzün önünde? Belki de bu seçenek açık veya kapalı kalmış olabilir.
1661677989901.png

Start dediğimde mavi ışık yanmıyor. Galiba DualShock'un şarjı bitti. Şarja koydum şu an. Hide DS4 Controller kapalı şu an hocam.

Şarjının bitmesiyle alakası olamaz hocam, kabloyu taktığınız anda şarj oluyor zaten DS4Windows ile kablolu şekilde kullanırkende şarj oluyor. Bende şu an bu şekilde Start'a bastığınızda çıkan yönetici iznine evet basmamış olabilir misiniz acaba? Veya Driverı doğru kurduysanız PC'yi rebootlayıp tekrar deneyin, çünkü kablonuzda sıkıntı yoksa kolu görmemesi saçma şu an.

1661678612858.png

Şimdi denedim bi an ds4 controller algıladı. Sonra dualshock removed yazdı. Ardından tekrar usb aygıtı tanımlanamadı hatası verdi.

Usbyi takıp çıkardığımda bu hatayı veriyor.

Aynı zamanda hala ds4 uygulamasında controller kısmında dualshockum gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,3 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı